20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGala „Premiile Nasul“, un spectacol magic

Gala „Premiile Nasul“, un spectacol magic

Radu Moraru si echipa sa de la B1TV au reusit sa combine fericit un eveniment monden cu unul caritabil, provocind nu doar audienta, ci si emotie


Celebrul realizator TV, Radu Moraru, a mai dat o lovitura de audienta, luni seara, la Hotelul Intercontinental. Nasul le-a demonstrat românilor ca exista oameni care conteaza. Sala Ronda a Hotelului Intercontinental a devenit neincapatoare pentru cei care au vrut sa fie prezenti la prima editie a show-ului „Premiile Nasul“. Vedeta B1TV a reusit performanta de a aduce la masa rotunda reprezentanti ai puterii si opozitiei, vedete B1TV, oameni din viata controversata a sportului si vedete din show-bizz-ul autohton, care au uitat aseara ca exista rivalitati si competitie. In cadrul evenimentului Radu Moraru a acordat premii si mentiuni unor personalitati precum Ion Tiriac, Adrian Nastase, Adriean Videanu, Mircea Geoana, Cozmin Gusa, carora le-a facut zile grele in emisiunea sa de-a lungul timpului, si „Burse Nasul“ unor copii care au reusit performanta de a merge la scoala si de a fi premianti in ciuda unor lipsuri materiale si a unei situatii familiale dificile. Gala „Premiile Nasul“ este un eveniment care va deveni o traditie in viata publica din Rominia, dupa cum a promis Radu Moraru, care va face tot posibilul pentru a le da o mina de ajutor copiilor aflati in suferinta.


Emotia a dominat la Intercontinental


Asa crede Radu Moraru, dupa feed-back-ul primit de la personalitatile care au onorat Gala cu prezenta si au acceptat personal premiul oferit de echipa Nasului.


„Ma simt coplesit. A fost foarte multa emotie in sala. Nu ma asteptam ca oamenii sa vina in numar atit de mare. Ploua in Bucuresti, Capitala era devastata de suvoaie de apa si totusi au venit foarte multe personalitati. Nu cred ca le era frica sa nu-si faca un dusman, in cazul in care nu veneau. La astfel de evenimente caritabile oamenii se tem de multe ori ca li se smulg banii din buzunare, ca incepe o competitie cu strigare pentru cine da mai mult, un fel de ciorba româneasca, pe care eu unul o detest. Eu cred ca oamenilor le-a placut in primul rind ideea noastra, dorinta echipei mele de a face altceva in afara orelor de program si de a-i sprijini pe acesti copii. Sint niste copii normali, nu sint supradotati, sint copii obisnuiti“.


Un copil premiat cu o masa – pacatul societatii noastre


„A fost un eveniment cu scop caritabil si in acelasi timp monden pentru ca oamenii din show-bizz si din politica, in general, nu prea au timp la dispozitie. A trebuit sa concentram totul in citeva ore. Nici noi si nici cei care au completat cecurile nu sintem oameni care au foarte mult timp la dispozitie, asa incit am incercat ca la aceasta Gala, la care oamenii vin sa se simta bine, sa fie premiati, sa si facem ceva bun pentru societatea noastra. Pacatul celor care au posibilitate e ca nu se lupta cu saracia. E devastator sa vezi acesti copii care se zbat sa fie ca ceilalti, sa aiba note bune, sa mearga la scoala, sa aiba ce sa manince, sa aiba cu ce sa se imbrace, lucruri care pentru alti copii par banale. In fiecare zi, acesti copii sint campioni mondiali daca apuca sa manince si ei ceva. In aceste conditii, e foarte greu sa nu raspunzi prezent la astfel de evenimente. Foarte multe persoane dintre cele prezente in sala mi-au spus ca vor sa fie alaturi de noi, fara ca ei sa fi fost propusi pentru vreun premiu. Spectacolul va fi reprogramat pentru ca merita revazut. Nu comentez asupra faptului ca nu au fost prezenti Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu. E firesc sa nu vina. In general, oamenii politici ajunsi la putere isi inventeaza un motiv sa nu vina chiar daca e senin afara, darmite cind Capitala e inundata de ploi. Nu sint obligati sa vina. Au fost doua, trei momente in care m-am trezit sugrumat de emotie pentru ca am vazut si femei in sala care au izbucnit in lacrimi cind i-au vazut pe copii. A fost cutremurator momentul in care au urcat copiii pe scena“.


Gala „Premiile Nasul“, un succes care a depasit Oscarurile


„Eu i-am propus Laurei Andresan sa faca momentul artistic, miss Nasul, asa cum a numit ea defilarea fetelor pe scena. Am avut incredere in ea, nu-mi explic de ce. Stiam doar ca imi trebuie o persoana care sa se miste foarte repede, pentru ca noi am avut foarte putin timp la dispozitie sa pregatim show-ul, mai putin de o saptamina. Am produs acest spectacol live alaturi de echipa mea de la „Nasul“ si ne-am asumat tot ceea ce presupune o transmisiune in direct – un invitat vine, altul pleaca, pe scena e miscare in permanenta. Aproape toti cei care au luat premii au fost prezenti in sala, performanta greu de realizat chiar si la Oscaruri. Oricum totul e bine cind se termina cu bine si sint constient ca nu am fi reusit fara parteneri buni“.


Bursa „Valentin Paunescu“ pentru tinerii care urmeaza cea mai frumoasa meserie din lume


De la Gala „Premiile Nasul“ de la Hotelul Intercontinental nu au lipsit omul de afaceri George Constantin Paunescu si fiii sai Bobby Paunescu – presedintele B1TV si Razvan Paunescu. La eveniment au fost prezenti, de asemenea, Viorel Paunescu si Andreea Paunescu. Fiica fondatorului ziarului Curierul National a fost si cea care a inminat prima Bursa „Valentin Paunescu“ tinerei jurnaliste Mihaela Carpea, unul dintre talentatii producatori de la B1TV.


La eveniment au mai participat vedetele B1TV, Livia Dila, Mbela Nzuzi, Alina Stancu, Sorin Ganciu, Oana Frigescu, Dana Gont, Ilinca Vandici, Adriana Stoicescu, Monica Stan, Roxana Iliescu si Dan Dumitrescu. Pe scena Galei au evoluat celebritati din lumea artistica precum Alexandru Arsinel, Analia Selis, Nicolae Furdui Iancu, Blondy, care au fost aplaudati din sala si de catre Catalin Crisan si regizorul Sergiu Nicolaescu.


Premiantii Galei „Premiile Nasul“


– Adriean Videanu, primarul general al Capitalei, cistigator la categoria „Primarul care vrea sa faca“;


– Mitica Dragomir (presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal) „Fiindca LIGA a-nceput sa miste“ cu mentiunea „De la licurici la stele“, cistigator la categoria „Liga lui Mitica“;


– CFR Cluj, cistigator la categoria „Visul unei nopti de vara“ cu Dorinel Munteanu in rolul principal – cea mai spectaculoasa ascensiune din istoria fotbalului românesc.


Categoria „Ursii“ a avut doi cistigatori:Adrian Nastase – presedinte executiv PSD – Ursul pacalit de iepuras, si Ion Tiriac – om de afaceri – Ursul pacalit de acelasi iepuras cu mentiunea „Cea mai buna gluma a anului“.


Categoria „Oameni buni“:


– Peggy Bates – presedinte al „The International Women’s Association Bucharest“ pentru actiunile caritabile extraordinare la care participa femei importante din peste 50 de tari ale lumii


– Gica Popescu – cea mai frumoasa actiune caritabila a anului – semifinala de vis cu Brazilia.


Premiul Special – Mircea Dinescu – pentru „Serile explozive de la Nasul“ in care a blocat românii in fata televizoarelor.


Categoria „Prietenii mei, Dinozaurii“:


– Cristian Topescu – pentru intreaga cariera si mentiunile care s-au acordat in lipsa lui Sorin Rosca Stanescu – cu mentiunea „Alo, Traiane – ti-am dat beep si sint voinic“, Adrian Paunescu si Ion Cristoiu – acest Jacques Cousteau al presei românesti, dupa cum l-a numit Nasul, discipolul lui in presa scrisa.


Categoria „Cei mai buni parteneri media“


– Trustul Ringier – cistigator Thomas Landolt, directorul general al Ringier Romania – „Am tirajul meu, sint fericit“


– Gazeta de Sud, cel mai puternic cotidian regional – cistigator Adrian Voinea – la categoria „isi facura oltenii ziar“, revista VIP – pentru longevitate intr-o lume de suparati.


Premii speciale:


Monica Birladeanu – „Si noi am fost colegii ei“ – pentru cea mai spectaculoasa ascensiune a unei vedete de televiziune – De pe Calea Victoriei la Hollywood.Mircea Geoana cu mentiunea „Give me hope, Geoana, give me hope“.Categoria „Crima cu premeditare“ – regizorul Cristi Puiu, vinovat de „Moartea domnului Lazarescu“ – premiat la Cannes si la alte festivaluri internationale.


Categoria Parteneriate geo-strategice (Axa Nasului):


Alexandrion – Nandos Magoulas – premiul „Eu beu putin cite putin“.RCS – Ioan Bendei – „Tipii de la cablu“.Banca Transilvania – Zoia Budes – „Banca preferata a Nasului“.Altex – Dan Ostahie – Pentru un bussiness de succes – cu mentiunea „Dam premii doar cu buletinul“.Mariana Braescu – Casa Lux.Raluca Tonciu – News Outdoor.George Constantin Paunescu – „Cel mai bun partener de cursa lunga“.


Categoria Emisiuni cu cintec:


George Pruteanu – acest Gica Contra de la Nasul – „Dusmanul manelelor si al telenovelelor“.


Categoria Oameni care au reusit:


Cozmin Gusa – presedinte PIN – pentru ca a facut codul PIN din trei oameni.Andreea Raicu – pentru „Cea mai surprinzatoare prezenta feminina“.Bogdan Marinescu – „Doctorul minune“ – pentru miracolul – „Mama la 67 de ani“.Liviu Dragnea – pentru „Declaratia de indepedenta a autoritatilor locale fata de puterea centrala“.


Categoria Primari care conteaza:


George Scripcaru – premiul de debut cu mentiunea ca a transformat Brasovul in santier.Klaus Johannis – acest JFK neamt care a transformat Sibiul in capitala europeana.Radu Mazare – se acorda premiul „Cel mai al dracului primar“ cu mentiunea „S-au scuturat toti trandafirii, dar palmierii nu“.


Premiul special:


Marian Vanghelie – primarul care este.


Marele premiu, Golden… Nasul, Traian Basescu – Cel mai tare politician al momentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS