0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local A adormit la volan si a omorit un copil

A adormit la volan si a omorit un copil

-

Un barbat care obtinuse carnetul de conducere de putin timp a adormit la volan si a iesit de pe sosea lovind un pom.


In urma impactului, o fetita de sapte ani, aflata pe bancheta din spate a masinii, a decedat. Nicolae Manole, de 18 ani si jumatate, din Bucuresti, venea impreuna cu mama sa, Florica Craciun, de 35 de ani, Maria Dumitru, de 20 de ani, si Andreea Beatrice Dumitru, de sapte ani, de la un bilci din judetul Caras-Severin si se indrepta spre Caracal. Pe Drumul National 6, la iesirea din localitatea doljeana Cosoveni, din cauza oboselii, Nicolae a atipit la volan, iar masina a parasit soseaua intrind intr-un pom de pe margine. Pe linga oboseala, si lipsa de experienta a contribuit la producerea tragicului accident, deoarece soferul avea carnet de conducere de numai patru luni.


In urma impactului puternic cu copacul, Andreea, care se afla pe bancheta din spate a masinii, a decedat. Soferul si cele doua femei, aflati in stare grava, au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Craiova, iar fetita a fost dusa la morga in vederea efectuarii necropsiei. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs nefericitul eveniment rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...