10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFetita batuta cu bestialitate de unchiul sau

Fetita batuta cu bestialitate de unchiul sau

O fetita de patru ani a fost snopita in bataie de unchiul sau, care a vrut sa se razbune pe parintii ei. Mama fetitei crede ca fratele ei vrea casa parinteasca doar pentru el si de aceea face scandal mereu. In urma certurilor intre cei doi frati, fetita a fost lovita cu bestialitate de unchiul ei. In urma loviturilor incasate, Alina a ajuns la spital cu o mina rupta si mai multe vinatai. Parintii fetei vor ca barbatul bataus sa infunde puscaria.


Felicia Birnoiu, de 25 de ani, din Bratovoiesti, s-a dus joi la Tribunalul din Craiova ca sa se lamureasca daca fetitele ei vor ramine la ea sau la tatal lor, Gheorghe Tenica, din Amarastii de Jos. „La tribunal am hotarit sa ne impacam si sa ma mut cu copiii in casa lui Gheorghe din Amarasti pentru ca, pina acum, am stat cu fratele meu, Gheorge Birnoiu, in casa parintilor din Bratovoiesti. Joi seara am plecat acasa sa iau fetitele si i-am zis sotului sa nu mearga cu mine ca sa nu iasa cu scandal, pentru ca nu se intelege cu fratele meu. Cind am ajuns acasa am gasit-o pe Alina batuta. Mi-a spus sora mea ca fratele meu se imbatase si o batuse. Am luat-o si am dus-o la dispensarul din sat si de acolo m-au trimis cu ea la Craiova“, a povestit mama fetitei. Copilul a fost batut asa de rau incit a ajuns la spital cu mina rupta si cu mai multe vinatai pe corp. „Am auzit ca o tinea de picioare cu capul in jos ca sa o chinuie. O dezbraca si o punea pe pamintul rece ca sa raceasca. Este un nenorocit fratele asta al nevesti-mi. Ce suflet trebuie sa ai ca sa chinui si sa bati un copil in halul asta“, a spus printre lacrimi tatal fetitei.


„Pina acum l-am iertat“


Gheorghe Birnoiu nu este la prima intimplare de acest fel. A facut trei ani si jumatate de puscarie pentru ca a batut un barbat din sat. „Si pe mine m-a batut o data cind m-am dus dupa nevasta-mea, am stat 25 de zile in spital. Eu nu am vrut sa-i fac rau pentru ca eram cu sora lui. Cum sa-l bag in puscarie pe fratele nevestei mele si sa-i ramina copiii fara tata? Atunci l-am iertat, dar acum cred ca o sa infunde puscaria pentru ca mai are si din urma de facut. Mi se rupe inima cind ma gindesc la ce chinuri mi-a supus copilul si cit de rau a batut-o“, a spus tatal fetitei. La rindul sau, mama Alinei nu este dispusa sa-si ierte fratele. „Pentru copilul meu nu pot sa-l iert. Poate sa faca si 30 de ani de puscarie, nu ma intereseaza. Are si el trei copii si tot asa se poarta cu ei. Ce frate e ala care imi baga copilul in spital. Acum trebuie sa plateasca pentru ce a facut“, a adaugat Felicia. Femeia spune ca fratele ei vrea sa ramina doar el in casa parinteasca la care au dreptul toti fratii si face tot posibilul sa-i goneasca de acolo. „Vrea sa ramina stapin pe casa. O sa ajunga la puscarie, iar casa o sa ramina goala dupa tot ce a facut“, a spus Felicia Birnoiu. Oamenii legii continua cercetarile in acest caz si urmeaza ca, in functie de concluziile medicului legist, sa se ia masurile ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS