10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetrist sechestrat si batut de un barbat de etnie roma

Taximetrist sechestrat si batut de un barbat de etnie roma

Un taximetrist sustine ca a fost sechestrat si batut joi seara de un barbat de etnie roma, la spalatoria Viper din Craiova. Agresorul sarise in ajutorul unei rude, care se lovise cu scuterul de bara din spate a taxiului si cerea despagubiri in valoare de 500 de euro, considerindu-se lezat. In urma acestor agresiuni, taximetristul a ajuns la Sectia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta, in stare grava.


Sorin Daniel Velea, de 25 de ani, se afla joi seara pe strada Riului la volanul taxiului sau si se indrepta catre statia GPL situata in apropierea spalatoriilor din aceasta zona. „Mergeam pe strada si am semnalizat, ca sa ma incadrez sa intru la statie, cind am simtit in spate o lovitura puternica. Am coborit, era un pustan de etnie roma cu un scuter, si incepuse sa injure si sa-mi zica sa-i platesc 500 de euro pentru ca motorul lui costa in jur de sapte mii de euro. Eu i-am zis sa mergem mai intii la politie, dar a refuzat. Dupa aceea, mi-a propus sa merg cu el la spalatoria aflata in capatul strazii si sa vorbim acolo“, a povestit Velea. Tinarul mai spune ca l-a insotit pe acesta la spalatorie. Cum a ajuns in incaperea casieriei, a fost lovit cu pumnul in fata de alt individ de etnie roma, care probabil era ruda cu baiatul. „Dupa ce am intrat, au incuiat usa si m-au lovit cu pumnii, dar numai in cap, zicindu-mi mereu sa le platesc paguba. Cind le-am spus ca nu am de unde, au inceput sa ma loveasca si mai tare cu pumnii si cu o sticla de apa in cap. Nu mi-au dat drumul decit dupa ce le-am promis ca merg sa fac rost de bani. Dar si atunci mi-au oprit permisul si buletinul, zicindu-mi ca am o ora la dispozitie sa vin cu banii, 500 de euro, si sa nu anunt politia sau sa vin cu altcineva, ca o patesc si mai rau“, isi aminteste Sorin Velea. Scapat din miinile lor, taximetristul a plecat, dar apoi s-a intors, spunindu-le ca nu are de unde sa faca rost de atitia bani. Faptul i-a enervat si mai tare pe acestia, care i-au mai aplicat citeva lovituri si l-au trimis din nou dupa bani.


Loviturile l-au bagat in spital


In cele din urma, Sorin Daniel Velea a mers acasa si impreuna cu tatal sau au anuntat incidentul la Serviciul Politiei Rutiere. De aici a fost indrumat sa mearga sa depuna o plingere la Sectia de Politie nr.1. „La sectie mi-au spus sa merg la Medicina legala sa-mi scot un certificat. Nici nu m-au luat in seama. M-am intors din nou la Rutiera ca sa ma ia in evidenta ca am fost implicat intr-un incident rutier. Mai tirziu mi s-a facut rau si am venit la spital, unde am si fost internat“, a spus Sorin Velea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII