6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVolkswagenul a rupt un stilp, un prun si un gard

Volkswagenul a rupt un stilp, un prun si un gard

In urma accidentului, cei patru membri ai familiei Vrejoiu din Daneti au ajuns la spital


Un sofer a pierdut controlul volanului si a ras cu masina un stilp al retelei electrice, un prun si gardul unui localnic din Dobrotesti. Florin Aurel Vrejoiu, de 35 de ani, insotit de sotia lui, Lida, de 34 de ani, si cei doi baieti ai lor, Cristian si Florin, de 12 ani, respectiv de 11 ani, din comuna doljeana Daneti, se deplasau ieri, in jurul orei 14.15, cu un autoturism Volkswagen pe Drumul Judetean 561 C dinspre Daneti catre Amarasti. In Dobrotesti, din cauza drumului umed, barbatul a pierdut controlul masinii, iesind de pe sosea. Masina a lovit un stilp de beton de pe marginea drumului, rupindu-l in doua, dupa care a pus la pamint un prun si o parte din gardul care imprejmuia gospodaria lui Eugen Boruz, de 47 ani, din localitate.


„M-am gindit ca a cazut casa“


„Eu eram la cealalta casa a mea care este aproape si am auzit o bufnitura puternica. M-am gindit ca a cazut casa si am fugit imediat sa vad ce s-a intimplat. Am vazut o masina care rupsese stilpul si se oprise in gardul meu“, a spus proprietarul casei in fata careia s-a intimplat accidentul. In urma impactului cu stilpul de beton, masina a fost aproape distrusa. Boruz nu a stat pe ginduri, sarind sa-i scoata pe cei patru raniti dintre fiarele contorsionate ale masinii. Nu dupa mult timp au sosit la fata locului ambulanta SMURD si echipajul de descarcerare al pompierilor doljeni, care au scos victimele accidentului si le-au acordat primul ajutor. Florin Aurel Vrejoiu care se afla la volan si sotia sa, ocupanta a locului din dreapta, au fost grav raniti. Cei doi copii, care se aflau pe bancheta din spate, au scapat cu rani mai usoare. Toti cei patru ocupanti ai autoturismului implicat in accident au fost transportati la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a primi ingrijirile medicale necesare.


Dupa primele cercetari, politistii sustin ca accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei mari a autoturismului, neadaptata la soseaua udata de ploaie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS