5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO femeie din Filiasi, furnizoare de tiriste

O femeie din Filiasi, furnizoare de tiriste

Doljeanca Adriana Schiopu, din orasul Filiasi, este cercetata de procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Filiasi, sub acuzatia de proxenetism. Dupa cum au stabilit anchetatorii, femeia devenise un soi de matroana, incropindu-si un adevarat bordel, printre fetele pe care le exploata sexual aflindu-se si o minora de 15 ani. Fetele erau plasate de matroana de obicei soferilor turci de tiruri care opreau intr-o parcare din Filiasi, precum si in parcarea din localitatea Arginesti. Pentru o partida de amor in cabina tirului cu vreuna dintre prostituate, soferii turci ii plateau Adrianei Schiopu intre 30 si 80 de euro, pretul variind in functie de preferintele sexuale ale clientilor. „Deocamdata nu pot fi oferite amanunte despre acest caz, intrucit cercetarile sint derulate in continuare de procurorii din Filiasi, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale desfasurate de prostituate si proxeneti“, a mentionat magistratul Marin Rogoveanu, prim-procurorul Parchetului de pe linga Judecatoria Filiasi.


Adriana Schiopu a fost arestata preventiv, in baza unui mandat emis de Judecatoria Filiasi. In cursul zilei de astazi, judecatorii de la Tribunalul Dolj urmeaza sa se pronunte asupra recursului formulat de invinuita impotriva prelungirii arestarii preventive.


Mentionam ca arestarea Adrianei Schiopu sub acuzatia de proxenetism vine la aproape un an dupa ce procurorii din Filiasi au anihilat o alta retea de prostitutie din acest oras, coordonata de un anume Nicolae Ghesa, trimis deja in judecata pentru proxenetism. Initial arestat preventiv, Ghesa a fost ulterior pus in libertate de judecatori, pe motiv ca nu suporta starea de detentie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS