9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedintean batut si legat de opt indivizi

Mehedintean batut si legat de opt indivizi

Constantin Haiducu, de 48 de ani, din satul mehedintean Peotenuta, comuna Floresti, a fost batut in noaptea de luni spre marti de opt indivizi. Bataia a fost provocata de cumnatul lui Constantin Haiducu, Gheorghe Giura, care avea sa ii restituie victimei 6.000 de euro.


Constantin Haiducu ii trimitea cumnatului sau, Gheorghe Giura, lunar, prin virament bancar, bani din Italia, unde acesta era plecat la munca.


Cind cumnatul lui Constantin a trebuit sa restituie suma de 6.000 de euro, acesta a negat ca ar avea vreo datorie. Ba mai mult, Giura impreuna cu alti sapte barbati s-au napustit asupra lui Constantin Haiducu si l-au batut cu parii si cu picioarele.


„Au inceput toti sa dea cu parii in mine. Eu m-am bagat intre un gard si o raba, mi-am acoperit fata, dar mi-au dat in spate si m-au tras de acolo. Dupa ce am fost batut, m-au legat cu o funie si m-au dus in curte la ei, unde am fost gasit de seful de post“, a declarat Constantin Haiducu.


Desi Constantin era batut, politistii nu au chemat salvarea si au inceput audierea acestuia cu catusele la miini.


„Seful de post a strigat la mine: «Ce cauti ma nemernicule si golanule in curte la oamenii astia?», lovindu-ma cu picioarele“, a mai spus Constantin.


La fata locului se afla si fiul victimei, Bogdan Haiducu, care a vazut tot ce s-a intimplat: „Au inceput sa il loveasca pe tata cu parii. Au fugit si dupa mine, dar nu m-au prins. Eu am venit inapoi cu un unchi sa-l luam pe tata, dar era cu catusele la miini, iar seful de post a strigat la noi sa plecam ca ne impusca“.


Vecinii nu au sarit sa il scape pe Constantin, fiindu-le frica si nici nu au vrut sa depuna marturie la politie.


„Domnule, sint oameni periculosi si razbunatori. Daca vorbim ceva, miine avem aceeasi soarta ca a amaritului asta“, a strigat un vecin.


Chiar si preotului satului ii este teama de clanul lui Giura: „Are oameni bine pusi in functii pe la politie si nu ii este frica de nimic si de nimeni. Vinde motorina, iar curtea lui parca este statie peco. Chiar si seful de post este prieten cu el si nu se va lua nici o masura“.


Constantin Malacu, seful de post, a declarat: „Nu l-am lovit pe Constantin Haiducu si nici nu am amenintat pe nimeni ca il impusc. Este adevarat ca i-am pus catusele la miini pentru ca am crezut ca este periculos. L-am gasit legat in curte si avea urme de lovituri pe fata. Am inceput o ancheta cu privire la cele intimplate“.


Constantin Haiducu a fost examinat de medicul legist, diagnosticul fiind: traumatism cranio-facial cu echimoza, contuzii toracice posterioare si escoriatii pe mai multe suprafete ale corpului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII