12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal intre mascati si taximetristi in Drobeta Turnu Severin

Scandal intre mascati si taximetristi in Drobeta Turnu Severin

Sediul IPJ Mehedinti a fost luat cu asalt in noaptea de vineri spre simbata de peste 40 de taximetristi ai unei firme particulare din Drobeta Turnu Severin. A fost nevoie de politistii de la Serviciul de Interventie Rapida pentru a aplana conflictul.


Scandalul a pornit de la faptul ca patronul firmei de taxi a organizat o petrecere cu ocazia implinirii a trei ani de activitate, tulburind linistea si ordinea publica in zona.


Doua echipaje ale politiei impreuna cu politisti comunitari au incercat sa-i potoleasca pe petrecareti, fara nici un rezultat. Dupa mai multe minute de discutii, patronul firmei de taxi si sotia acestuia au fost dusi la sediul politiei. Scandalul a continuat si in fata politiei. „Au chemat mascatii sa ma bata. Au tras de mine ca de un ciine si mi-au molestat sotia“, a spus Dorin Iorga, patronul firmei de taxi.


Sotia patronului ii acuza si ea pe politisti: „Au tras de mine ca de o cirpa si un politist m-a insultat: «Treci, fa, in masina, ca va inchidem noi si gura, si firma»“.


In fata inspectoratului de politie s-au adunat mai multe zeci de taximetristi ca sa-si apere seful.


Politistii de serviciu au apelat la mascati pentru linistirea spiritelor. Martori oculari sustin ca politistii au incalcat legile, bruscindu-i pe patronul de taxi si pe sotia acestuia. Un barbat care a vazut scena a declarat: „A fost un abuz. Politistii au tras de patronul firmei de taxi ca de un ciine, iar un copil mic a ramas plingind in curte, nesupravhegheat“.


Dupa patru ore, patronul firmei de taxi a depus o plingere scrisa impotriva actiunii politiei si plecat acasa dupa ce a primit o amenda de 1.000 lei RON, pentru tulburarea linistii publice, potrivit Constantei Fratila, subcomisar IPJ Mehedint.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS