3 C
Craiova
marți, 20 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Accident in fata Spitalului Militar din Craiova

Accident in fata Spitalului Militar din Craiova

O pensionara a ajuns ieri-dimineata in coma la spital dupa ce a fost lovita de un autoturism in zona trecerii de pietoni de la Spitalul Militar din Craiova.


Leonica Stefanescu, de 58 de ani, a incercat sa traverseze strada, moment in care a fost lovita in plin de un autoturism Dacia Break, condus de Pantelie Delibasa, de 65 de ani, din comuna doljeana Calarasi. Impactul a fost atit de violent incit femeia a fost azvirlita citiva metri pe asfalt, lovindu-se serios la cap. Victima, in stare de coma, a fost transportata citeva minute mai tirziu cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde medicii s-au „luptat“ mai bine de o ora sa o readuca la viata. Pacienta a fost stabilizata in cele din urma si internata in Clinica de Terapie Intensiva.


Soferul implicat in accident sustine ca femeia a traversat strada in fuga la citiva metri de trecerea de pietoni. „Nu era pe trecerea de pietoni, ci mai departe. Oricum nu aveam mai mult de 40 de kilometri la ora, dar nu am vazut-o decit in ultima clipa pentru ca a tisnit in fata mea pe linga o masina care mi-a afectat vizibilitatea. Si mai era si ploaia“, s-a scuzat Pantelie Delibasa care, in momentul producerii accidentului se indrepta spre Complexul Comercial Banie, de unde intentiona sa ia marfa pentru magazinul sau din Calarasi. Politia a constatat ca accidentul s-a produs in imediata vecinatate a trecerii de pietoni, acolo unde conducatorii auto au obligatia sa incetineasca si sa circule cu mai multa atentie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rugăciune la Roma cu mai mulți lideri religioși pentru...

Papa Francisc, dar şi alți lideri religioși...

ȘTIRI GdS

Registratura Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a mutat în strada General...

Începând din această săptămână, Registratura generală a Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a mutat în noul sediu administrativ din strada General Magheru, cu acces...

O altă zi cu peste 100 de cazuri de...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi s-au înregistrat alte 113 de cazuri noi de COVID-19 în județ, în urma testelor efectuate în...

Miercuri se sistează furnizarea apei reci în Craioviţa Nouă

CAO sistează furnizarea apeiîn Craioviţa Nouă

Cum s-ar putea transforma Craiova într-un imens Big Brother

Municipiul Craiova ar putea fi împânzit de camere de supraveghere, potrivit conceptului de Smart şi Safe-City pe care autorităţile locale vor să-l implementeze cu fonduri europene.

Transalpina, închisă până pe 30 iunie. Cabanierii din Rânca...

Închiderea celei mai înalte șosele din țară, Transalpina, îi nemulțumește pe cabanierii din zona turistică Rânca, din județul Gorj.

CEO și-a propus să externalizeze SE Craiova 2 până...

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a anunțat că până în 2023 una dintre sucursalele electrocentrale va fi externalizată. Este vorba de Sucursala Electrocentrale...