13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCarduri „clonate“

Carduri „clonate“

Baieti si fete de bani gata din Craiova, in atentia politistilor de la Crima Organizata


Doi tineri prinsi pe bulevardul Tomis din Constanta de politistii de la Combaterea Criminalitatii Informatice aveau asupra lor cinci carduri „clonate“.


Gabriel P., de 24 de ani, din Mangalia, si Mihai V., de 22 de ani, din Calan, erau supravegheati de mai multa vreme, deoarece erau suspectati ca acceseaza conturile altor persoane si le fura banii.


In urma materialului probator administrat, cei in cauza au fost pusi sub urmarire penala si acuzati de detinere ilegala de instrumente de plata electronice si efectuarea de operatiuni financiare frauduloase, fapte incriminate de Legea 365/2002 privind comertul electronic.


Dupa finalizarea cercetarilor de catre politisti, procurorii au propus instantei de judecata arestarea preventiva pentru 29 de zile a celor doi, lucru care a si fost confirmat.


S-a dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a celor doi inculpati, ambii fara antecedente penale, cei doi riscind o pedeapsa cu inchisoarea pina la 12 ani.


Politistii de la Crima Organizata suspecteaza si o grupare din Craiova, alcatuita din baieti, dar si fete de bani gata care urmeaza sa fie cercetati pentru fapte incriminate de Legea 365/2002 privind comertul electronic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS