19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn sud-coreean a murit de inima

Un sud-coreean a murit de inima

Un sud-coreean care s-a jucat incontinuu 50 de ore la computer a murit in urma unui atac de cord, la putin timp dupa ce a terminat sesiunea-maraton intr-un internet cafe, au anuntat ieri autoritatile din Taegu.


Barbatul, de 28 de ani, identificat dupa numele de familie ca fiind Lee, era conectat in retea cu alti participanti la un joc care simula un razboi, conform oficialilor din politie.


Lee se instalase in fata monitorului pentru acest joc pe 3 august si a parasit „postul“ doar pentru a merge la toaleta si pentru a trage un pui de somn. „Presupunem ca decesul a survenit in urma unui atac de cord datorat epuizarii“, a declarat purtatorul de cuvint al Politiei din Taegu.


Lee renuntase de curind la serviciu pentru a putea sta mai mult timp in fata calculatorului. El era un impatimit al jocurilor pe computer, dupa cum afirma cunoscutii intervievati de cotidianul JoongAng Ilbo. Pentru ca lipsise prea mult de acasa, mama lui Lee i-a rugat pe prietenii acestuia sa-l caute. Acestia l-au gasit la internet cafe. Lee le-a spus ca termina jocul si va merge imediat acasa, iar citeva minute mai tirziu a murit.


Coreea de Sud, una dintre tarile cu cei mai multi utilizatori de internet, are o industrie a jocurilor pe computer foarte dezvoltata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS