17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMiracol in Toronto

Miracol in Toronto

Toti pasagerii au supravietuit


O aeronava a companiei Air France, cu 309 pasageri la bord, a fost la un pas de tragedie, dupa ce a luat foc la aterizarea pe Aeroportul din Toronto. Reprezentantii Air France, citati de Tgcom.it, au anuntat ca 44 de persoane au fost ranite usor si ca nu a fost inregistrat nici un deces in urma accidentului, toti pasagerii si membrii echipajului fiind evacuati la timp. Avionul Airbus A 340 a alunecat 200 de metri de pe pista de aterizare, oprindu-se linga una dintre cele mai aglomerate autostrazi din Toronto. Aeronava s-a rupt in doua si a fost imediat cuprinsa de flacari.


La fata locului au sosit zeci de ambulante, persoanele ranite fiind transportate de urgenta la cinci spitale din apropiere. Potrivit presei locale, la bordul aeronavei ar fi avut loc doua explozii, informatii care nu au fost confirmate oficial. Pe de alta parte, mai multi pasageri au declarat ca aeronava a fost lovita de un fulger, insa nici aceasta versiune nu a fost confirmata de autoritati.


„Inainte de a atinge pamintul, totul a devenit negru in avion, nu mai aveam lumina de loc. Mergea foarte, foarte repede, am alunecat de pe pista, eram in ripa si continuam sa ne deplasam si apoi au izbucnit flacarile“, a povestit unul dintre supravietuitori. Traficul aerian in regiune a fost grav afectat dupa accident. Toate avioanele cu destinatia Toronto au fost anulate sau deviate catre Montreal. Ultimul incident aviatic grav in America de Nord a avut loc pe 12 noiembrie 2001, cind o aeronava apartinind American Airlines a pierdut o bucata din coada in faza de decolare de pe Aeroportul Kennedy din New York, prabusindu-se peste cartierul rezidential Queens. Atunci 265 de persoane si-au pierdut viata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS