30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimaria cauta arhitect-sef

Primaria cauta arhitect-sef

Primarul Antonie Solomon a decis ca are nevoie de un nou arhitect-sef. Acesta a declarat ca persoana care ocupa postul in prezent nu este pregatita din punct de vedere profesional sa detina functia.


Primarul intentioneaza sa il inlocuiasca pe Daniel Marculescu cu un arhitect mai tinar. „Ne trebuie un om care sa munceasca si sa se implice. Nu stim insa unde sa il gasim. Nimeni nu pare sa fie interesat de o astfel de slujba in primarie“, a precizat Solomon.


Primarul este suparat si pe alt arhitect, Mircea Diaconescu, deoarece nu a pus la punct studiul de fezabilitate in cazul pietei din cartierul Lapus.


Desi edilului Craiovei i se promisese ca va fi intocmit, la intoarcerea din concediu a avut surpriza sa descopere ca subalternii sai nu si-au realizat sarcinile. In schimb, directorul Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova a reusit sa identifice modalitatea prin care unii soferi furau motorina, si anume introducerea de curse fictive. De asemenea, din programul de lucru al angajatilor RAT Craiova au fost scoase orele suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU