11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSpitalul de Urgenta Craiova cere 100.000 de euro pentru repararea lifturilor

Spitalul de Urgenta Craiova cere 100.000 de euro pentru repararea lifturilor

Consilierul judetean Corneliu Sabetay a cerut ieri, in plenul sedintei ordinare a Consiliului Judetean (CJ) Dolj, acordarea a 100.000 de euro pentru repararea lifturilor din Spitalul de Urgenta Craiova. „Avem nevoie de bani pentru cele douasprezece lifturi din spital, care au douazeci si unu de ani vechime si care necesita reparatii capitale“, a spus Sabetay.


Se pare ca administratia judeteana nu va da curs cererii facute de Corneliu Sabetay, deoarece achizitionarea unor lifturi noi necesita fonduri ministeriale.


„Noi am dat deja 11 miliarde de lei pentru refacerea subsolului Spitalului de Urgenta. Banii au fost deja repartizatii, iar acum depinde de conducerea spitalului cum isi planifica aceasta suma. Nu mai putem sa facem investitii noi“, a declarat vicepresedintele CJ, Constantin Dascalu.


In cadrul aceleiasi sedinte, Sabetay a mai solicitat si achizitionarea unor baterii si acumulatori pentru generarea curentului electric in salile de operatie, pentru ca au fost cazuri in care s-a intrerupt curentul din cauza inundatiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS