28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFurtuna a smuls copacii din radacini

Furtuna a smuls copacii din radacini

Furtuna, care a durat ceva mai mult de o ora in noaptea de marti spre miercuri, a darimat in orasul Petrila mai multi copaci si a avariat mai multe instalatii, locuitorii din centrul localitatii raminind fara curent electric si telefoane.


Echipele de interventie au fost nevoite ca, imediat dupa ce ploaia s-a mai domolit, sa actioneze pe toata durata noptii pentru a reda oamenilor utilitatile, dar si pentru a decongestiona mai multe artere rutiere de pe raza orasului. „Am intervenit imediat ce s-a oprit vintul si, impreuna cu echipele Serviciului Special pentru Situatii de Urgenta, am degajat copacii care au fost smulsi din radacina si au cazut peste liniile de inalta tensiune, peste cele de telefonie sau peste conductele de gaz. Oamenii din cartierul 8 Martie au ramas fara curent electric, circulatia rutiera a fost blocata atit pe artera principala, cit si pe strazile din spatele Scolii Generale nr. 5, iar telefonia a fost afectata in zona Lonea“, a declarat Dumitru Rascolean, viceprimarul orasului Petrila.


Copacii care au fost smulsi in cartierul 8 Martie au indoit conducta care alimenteaza cu gaz metan blocurile din zona si au darimat un stilp de inalta tensiune, fiind intrerupta alimentarea cu curent electric a locuitorilor din oras. In zona sediului Postei, copacii cazuti au intrerupt circulatia rutiera pe artera principala a orasului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS