11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDosare penale pentru trei politisti din Calafat

Dosare penale pentru trei politisti din Calafat

Trei politisti din Calafat sint cercetati pentru implicare in doua accidente rutiere petrecute luna trecuta pe raza localitatii doljene Golenti.


Agentul-sef adjunct Gabriel Bogoi de la Politia municipiului Calafat a intrat in atentia procurorilor Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj dupa ce, pe 1 iulie, a accidentat, in timp ce se afla la volan, un copil de sapte ani care se angajase neregulamentar in traversarea strazii. In urma analizei probelor biologice recoltate de la Bogoi, s-a constatat ca nu se afla sub influenta alcoolului. Acestuia i-a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de vatamare din culpa.


Alt dosar aflat pe masa procurorilor doljeni este cel al agentului-sef adjunct Ion Dinca. Implicat intr-un accident rutier pe 24 iunie, in timp ce conducea autoturismul personal marca Espero pe raza localitatii Golenti, angajatul Politiei muncipiului Calafat a comis un accident rutier soldat cu pagube materiale, dupa care a disparut de la locul faptei. Politistul calafetean nu a fugit singur, ci impreuna cu subcomisarul Ioan Ungureanu, care il insotea pe locul din dreapta.


Ion Dinca a fost gasit pozitiv la testul cu alcoolscopul si i s-a facut dosar penal. Pentru faptele sale, politistul se va alege probabil si cu o sanctiune disciplinara. El nu a putut insa sa se prezinte pina acum in fata comisiei de disciplina, din cauza unor probleme de sanatate.


Prietenul lui Dinca, subcomisarul Ioan Ungureanu, a fost si el chemat in fata comisiei de disciplina, sa explice de ce a parasit locul accidentului si nu a raportat evenimentul superiorilor sai, fiind sanctionat cu trecerea intr-o functie inferioara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII