Acasă Local Dolj Dosare penale pentru trei politisti din Calafat

Dosare penale pentru trei politisti din Calafat

-

Trei politisti din Calafat sint cercetati pentru implicare in doua accidente rutiere petrecute luna trecuta pe raza localitatii doljene Golenti.


Agentul-sef adjunct Gabriel Bogoi de la Politia municipiului Calafat a intrat in atentia procurorilor Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj dupa ce, pe 1 iulie, a accidentat, in timp ce se afla la volan, un copil de sapte ani care se angajase neregulamentar in traversarea strazii. In urma analizei probelor biologice recoltate de la Bogoi, s-a constatat ca nu se afla sub influenta alcoolului. Acestuia i-a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de vatamare din culpa.


Alt dosar aflat pe masa procurorilor doljeni este cel al agentului-sef adjunct Ion Dinca. Implicat intr-un accident rutier pe 24 iunie, in timp ce conducea autoturismul personal marca Espero pe raza localitatii Golenti, angajatul Politiei muncipiului Calafat a comis un accident rutier soldat cu pagube materiale, dupa care a disparut de la locul faptei. Politistul calafetean nu a fugit singur, ci impreuna cu subcomisarul Ioan Ungureanu, care il insotea pe locul din dreapta.


Ion Dinca a fost gasit pozitiv la testul cu alcoolscopul si i s-a facut dosar penal. Pentru faptele sale, politistul se va alege probabil si cu o sanctiune disciplinara. El nu a putut insa sa se prezinte pina acum in fata comisiei de disciplina, din cauza unor probleme de sanatate.


Prietenul lui Dinca, subcomisarul Ioan Ungureanu, a fost si el chemat in fata comisiei de disciplina, sa explice de ce a parasit locul accidentului si nu a raportat evenimentul superiorilor sai, fiind sanctionat cu trecerea intr-o functie inferioara.

ȘTIRI VIDEO GdS

4 COMENTARII