Acasă Local Fiul unui colonel MApN s-a impuscat cu arma tatalui sau

Fiul unui colonel MApN s-a impuscat cu arma tatalui sau

-

Fiul unui colonel din cadrul MApN a ajuns ieri dupa-amiaza la spital, dupa ce s-a impuscat accidental cu arma tatalui sau.


Mihai Diaconu, de 21 de ani, locuia impreuna cu parintii in unul din blocurile situate vizavi de Gradina Botanica din Craiova. In jurul orei 17.30, tinarul a coborit plin de singe din apartament pina in farmacia de la parterul cladirii si a cerut ajutor, sustinind ca s-a impuscat din greseala cu arma de vinatoare a tatalui sau. Farmacista a anuntat imediat Salvarea, care a trimis la fata locului echipajul SMURD. Cadrele medicale au constatat ca tinarul suferise o plaga impuscata transfixianta in regiunea umarului drept, care nu i-a pus viata in pericol. Dupa ce i-au fost acordate primele ingrijiri medicale, tinarul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Cazul a fost preluat in vederea cercetarii de ofiterii Biroului Arme, Munitii, Substante Toxice din cadrul politiei doljene, care urmeaza sa stabileasca daca este adevarata versiunea sustinuta de Mihai Diaconu, in conditiile in care este aproape imposibil ca o persoana sa se impuste din greseala in umar cu o arma de vinatoare foarte grea si cu teava lunga. De asemenea, politistii urmeaza sa lamureasca si conditiile in care colonelul Lucian Diaconu isi pastra arma, pentru care detinea permis legal, dar si modul in care fiul sau a reusit sa intre in posesia ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport agabaritic spre Calafat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că în perioada 6 - 10 decembrie, se va desfășura un transport agabaritic....