16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi angajati ai CE Rovinari au murit trasniti

Doi angajati ai CE Rovinari au murit trasniti

Doi salariati ai Complexului Energetic Rovinari au murit in noaptea de vineri spre simbata si alti trei au fost raniti dupa ce excavatorul in care se aflau a fost lovit de un fulger.


Ion Dumitru Rusen, de 45 de ani, din Rovinari, si Ionut Florin Roventa, de 25 de ani, din Tirgu Jiu, excavatoristi la Cariera Tismana I, au murit pe loc. Alti trei angajati ai carierei, Florin Untaru, de 25 de ani, din Dragutesti, Constantin Cauc, de 34 de ani, din Rovinari, si Constantin Barbonie, de 45 de ani, din Cilnic, toti lacatusi mecanici, au suferit arsuri de diferite grade.


Cei trei au fost transportati la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu, unde au primit ingrijiri medicale. O echipa formata din procurori si inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Gorj ancheteaza conditiile in care au murit cei doi excavatoristi. In urma cu o luna si jumatate, alte doua persoane din judetul Gorj au murit trasnite, in timp ce se aflau la muncile cimpului. Este vorba despre consilierul local Ion Cauc, de 44 de ani, din Negomir, si Loredana Uruzu, de 23 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS