13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMica publicitate in Gazeta de Sud - prin oficiile Postei Române

Mica publicitate in Gazeta de Sud – prin oficiile Postei Române

Gazeta de Sud si Posta Româna si-au unit fortele pentru a face mai usoara transmiterea anunturilor de mica publicitate, in zeci de localitati din toata Oltenia. Acum se pot da anunturi in cel mai citit ziar regional din România de la peste 80 de oficii postale din Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Vilcea.


„Am realizat acest proiect in spiritul misiunii Gazetei de a fi un «cotidian al oltenilor de pretutindeni». Gazeta este peste tot. De exemplu, in Craiova, pe linga cele sapte birouri de publicitate proprii, acum se pot da anunturi la inca zece oficii postale. Anunturi se pot primi si in zeci de oficii din localitati mai mici“, a declarat Florin Antonie, director de publicitate la Gazeta de Sud. Acesta a adaugat: „Cititorii care prefera sa dea anunturi la birourile de publicitate ale Gazetei nu trebuie sa isi faca griji, pentru ca acestea vor ramine deschise. Si inca o veste buna: Gazeta nu va creste pretul la mica publicitate cu ocazia trecerii la leul greu“.


Romeo Bologa, directorul Directiei Regionale de Posta Craiova, este un sustinator al proiectului. „Publicitatea prin oficiile noastre postale vine in sprijinul oltenilor si asta ne bucura pe toti“, a declarat acesta.


Pentru a afla in ce localitati puteti da anunturi prin posta sau care este adresa oficiilor postale, Departamentul de Relatii cu Clientii al Gazetei de Sud va sta la dispozitie la telefon 0251/412.146.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS