Acasă Local Dolj Mario Oprea, interimar al PNL Dolj

Mario Oprea, interimar al PNL Dolj

-

In biroul interimar, pe linga presedinte intra alte sase persoane


Biroul Permanent Central (BPC) al PNL a propus in sedinta de marti seara o formula interimara de conducere a organizatiei din Dolj, pina la alegerile din filiala, care vor avea loc pe 13 noiembrie. Presedinte interimar ar urma sa fie senatorul Mario Ovidiu Oprea, locurile din biroul interimar fiind ocupate de Marin Costache, Ion Groza, Cosmin Enea, Mihai Lupoi, Constantin Burdescu si Horatiu Buzatu. Formula avansata de BPC va fi supusa aprobarii Delegatiei Permanente a partidului, pe 8 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.