13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFactorii postali au alergat la Baia de Arama

Factorii postali au alergat la Baia de Arama

Simbata, cu o zi inainte de sarbatoarea Pogoririi Sfintului Duh, s-a desfasurat la Baia de Arama, in judetul Mehedinti, Marsul Factorilor Postali. Organizat de Directia Regionala de Posta Craiova, impreuna cu Oficiul de Posta al judetului Mehedinti – prin intermediul Oficiului Postal Baia de Arama, marsul a beneficiat de conditii excelente si de o vreme prielnica. Toate cele cinci judete participante: Mehedinti, Dolj, Gorj, Vilcea si Olt au avut concurenti atit la proba feminina, cit si la cea masculina. S-a alergat sapte kilometri la barbati si cinci kilometri la femei, dupa startul luat din centrul orasului spre comuna Obirsia Closani.


La feminin, pe locul I s-a clasat reprezentanta judetului Gorj, Maria Cristina Amariei – OPRM Tirgu Jiu, locul al II l-a obtinut Mariana Barbulescu – OPDC Rimnicu Vilcea, iar locul al III-lea a fost ocupat de Niculina Ciolca – OPRM Tirgu Carbunesti.


La masculin, locul I a fost ocupat de Mihai Palsa – OPDC Drobeta Turnu Severin, care dupa trecerea liniei de sosire a trebuit sa primeasca ingrijiri medicale, pe locul al II-lea s-a clasat Lazar Ion – Oficiul Brezoi, iar locul al III-lea i-a revenit lui Costescu Claudiu – OPDC Rimnicu Vilcea.


Au mai fost recompensati cel mai tinar si cel mai in virsta concurent. Premiile au constat in bani, obiecte si diplome care au fost inminate de directorul Directiei Regionale de Posta Craiova, Romeo Bologa, si de directorul Serviciului Exploatare Craiova, Emilia Iacobescu.


Cotidianul Gazeta de Sud, unul dintre sponsorii importanti ai Marsului Factorilor Postali, a acordat unor cistigatori cite o bicicleta. Dupa terminarea festivitatii de premiere, toti participantii au fost invitati sa viziteze obiectivele turistice din jurul orasului Baia de Arama, printre care Podul lui Dumnezeu si Pestera Ponoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS