16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins cu mineca de la camasa in fermoarul victimei

Prins cu mineca de la camasa in fermoarul victimei

Politistii craioveni au reusit luni sa-l retina pe cel mai cautat hot de telefoane mobile, care actiona cu predilectie in zona BIG-ului din cartierul Craiovita Noua.


Remus Ionel Butusina, de 18 ani, era cunoscut si temut pentru eficienta cu care reusea sa-i deposedeze pe trecatori de telefoanele mobile. Desi aveau informatii despre activitatea infractionala a acestuia, politistii nu l-au retinut pina acum, pentru ca era minor. Poate de aceea baiatul a prins curaj si in ultima vreme si-a intensificat activitatea, formindu-si o adevarata banda cu care actiona in zona favorita.


Ultima lovitura, care a si dus de altfel la prinderea lui, a dat-o pe 25 mai, in fata pietei agroalimentare de la BIG, impreuna cu doi dintre „recrutii“ sai, Florin Bogdan, de 14 ani, si Ovidiu Dinculescu, de 15 ani. Cei trei au pus ochii pe o femeie care tocmai vorbea la telefonul mobil. Au urmarit-o si, la un moment dat, Butusina a incercat sa-i sustraga discret telefonul din geanta. Spre ghinionul lui, in timpul „operatiunii“, mineca de la camasa i s-a prins in fermoarul gentii, iar femeia si-a dat seama ca era pe cale sa fie furata. Butusina nu s-a dat batut. I-a smuls telefonul femeii, apoi a imbrincit-o si a reusit sa dispara, luind si telefonul mobil cu el.


In urma cercetarilor intreprinse, politistii au reusit identificarea autorilor. Pentru ca tocmai implinise 18 ani, Butusina nu a mai putut scapa si de data aceasta cu fata curata. Luni, tinarul a fost retinut, iar ieri a fost emis mandat de arestare preventiva pe numele lui pentru o perioada de 29 de zile. Remus Butusina este cercetat pentru comiterea infractiunii de tilharie, in forma agravata, fapta pentru care risca intre 7 si 20 de ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS