11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal cu un sofer oltean si un taximetrist-pirat

Scandal cu un sofer oltean si un taximetrist-pirat

Un scandal imens a izbucnit, ieri dupa-amiaza, intre un grup de taximetristi de la PML si soferul unei Dacii cu numere de Olt. Totul a pornit de la o tamponare minora intre o Dacie si un taxi al firmei PML. Ieri, in jurul orei 15.00, pe bulevardul Decebal din Craiova, Marius Stefan, de 30 de ani, din Amarastii de Jos, aflat la volanul unei Dacii, cu numarul de inmatriculare OT-75-SMC, a acrosat un taxi PML, cu numarul de inmatriculare DJ-88-DNY, condus de Cristian Ene, de 23 de ani, din Craiova. Furios ca soferul Daciei n-a oprit dupa ce ii sparsese tripla si ii zgiriase o aripa, taximetristul a pornit in urmarirea autoturismului „vinovat“, cerind totodata prin statie si ajutorul colegilor sai. Soferul masinii de Olt a fost incoltit de taximetristi in apropierea benzinariei SHELL de pe strada Caracal. Inghesuit intre masini, Marius Stefan s-a ales, dupa cum a declarat chiar el, si cu „vreo doua palme“ din partea unui taximetrist.


In acel moment au aparut insa doua masini ale Biroului Politiei Rutiere Craiova. Aflind ce se intimplase, politistii au facut cercetari si au ajuns la concluzia ca, de fapt, vinovat de producerea tamponarii nu era soferul Daciei cu numere de Olt, ci chiar taximetristul Cristian Ene, caruia, gentili din fire, i-au dat doar un avertisment.


Oamenii legii l-au identificat si pe autorul celor „vreo doua palme“. Era vorba despre Dumitru Briceag, de 31 de ani, din Craiova, in privinta caruia politistii au constatat ca facea taxi cu autoturismul DJ-06-YUS, insa n-avea atestat pentru asemenea activitate. Asa ca i-au „ars“ si acestuia o amenda contraventionala. Pina la urma, dupa tot scandalul, a reiesit ca soferul alergat, incoltit si agresat de taximetristi era nevinovat, insa doi dintre taximetristi s-au ales cu sanctiuni contraventionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS