17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBerceanu: Anticipatele - „o pierdere de timp si de bani“

Berceanu: Anticipatele – „o pierdere de timp si de bani“

Parlamentarii pedisti cinta varianta alegerilor anticipate dupa tonul dat de presedintele Traian Basescu. Simbata, in cadrul unei conferinte de presa a PD Dolj, senatorul Radu Berceanu a declarat ca alegerile anticipate nu sint o solutie in acest moment si ca o posibila „restructurare“ guvernamentala ar putea avea loc in iunie, dupa ce se se vor clarifica datele problemei in ceea ce priveste integrarea României in UE.


„Probabil ca n-o sa fie anticipate, pentru ca s-a constatat din aceste luni de activitate ca lucrurile pot fi aduse la un nivel de eficienta acceptabil pentru aceasta perioada. Putem sa mergem inainte cu aceasta varianta. S-a constatat ca alegerile anticipate sint si foarte greu de realizat din punct de vedere tehnic. Este o pierdere de timp si de bani“, a declarat Radu Berceanu.


Referitor la o posibila remaniere guvernamentala, senatorul doljean a spus ca aceasta ar putea imbraca forma unei „restructurari“ de ministere, in urma careia unii ministri ar putea disparea din guvern.


„Modificarea structurii guvernamentale va avea loc probabil in iunie. Aceasta nu inseamna neaparat remaniere, adica schimbarea persoanelor. Unele ministere s-ar putea comasa, deci nu inseamna remaniere clasica“, s-a exprimat Berceanu.


Acesta a facut referire si la directorii de servicii deconcentrate din Dolj, instalati pe timpul guvernarii PSD, precizind ca acestia nu au cum sa scape de remaniere. „Mesajul meu este: Lasati orice speranta voi, cei care inca mai visati la PSD, pentru ca vom gasi noi o solutie. Cei care se ambitioneaza foarte tare sa ramina in functii cred ca sint niste ingeri in ceea ce priveste modul in care au gestionat pina acum lucrurile. O sa verificam noi aceasta inocenta a lor“, a incheiat senatorul pedist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS