23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a aruncat de pe bloc

S-a aruncat de pe bloc

Un craiovean s-a sinucis ieri-dimineata, aruncindu-se de pe blocul in care locuia. Eugen Caciularu, de 48 de ani, a fost gasit in jurul orei 8.30, prabusit pe aleea din spatele blocului K9 din cartierul Sarari, intr-o balta de singe.


Vecinii cred ca barbatul s-a sinucis, aruncindu-se de pe cladirea cu patru etaje. „Il vazu o vecina cum suia pe scari incaltat numai in ciorapi. La putin timp dupa aceea, alta vecina il vazu intins pe aleea din spate si incepu sa tipe. Cred ca si-a facut vint cind s-a aruncat, de a ajuns asa departe de bloc“, a spus Grigore Teodor, unul dintre vecini.


Oamenii sustin ca sinucigasul avea probleme psihice, primele semne de boala aparind in urma cu sapte sau opt ani, dupa ce a cazut accidental de la etajul al treilea, in timp ce lucra la reamenajarea balconului propriei locuinte. Barbatul era casatorit, insa in momentul in care s-a aruncat de pe bloc, sotia lui dormea. Politia a inceput cercetarile pentru stabilirea cu certitudine a conditiilor in care a survenit decesul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS