13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalStudent la teologie retinut pentru tentativa de omor

Student la teologie retinut pentru tentativa de omor

Un student la Facultatea de Teologie din Craiova a fost retinut de procurorii doljeni pentru tentativa de omor, dupa ce in noaptea de luni spre marti acesta a injunghiat un tinar in timp ce se afla la o petrecere in cartierul 1 Mai.


Autorul agresiunii, Adrian Miu, de 20 de ani, din Craiova, se intilnise intimplator cu victima, Mihai Popescu, de 19 ani, din Craiova, luni seara. Cei doi fusesera invitati intr-un apartament inchiriat de trei studenti la Medicina si doi elevi, unul dintre acestia din urma la Seminarul Teologic. Profitind de faptul ca studentii erau plecati din localitate, elevii au organizat un chef de la care nu au lipsit nici bauturile alcoolice.


Atunci l-a cunoscut Adrian Miu pe Mihai Popescu. Cei doi tineri au baut impreuna si poate ca ar fi ramas prieteni daca nu se luau la cearta dintr-un fleac. Adrian Miu sustinea ca mobilul Motorola V70 are ecran alb-negru. Mihai Popescu l-a contrazis, spunind ca are ecran color si i-a reprosat proaspatului sau prieten ca nu cunoaste caracteristicile modelului, constatare care a incins spiritele. Suparat, Adrian Miu a pus mina pe un cutit aflat la indemina pe o masa si i l-a infipt interlocutorului sau in abdomen. Realizind ce a facut, agresorul a fugit, abandonind cutitul dupa ce a iesit din bloc. A doua zi s-a prezentat singur la Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj pentru a-si marturisi fapta. Mihai Popescu se afla acum in Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul plaga injunghiata abdominala. Tinarul a fost operat si este in afara oricarui pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS