Acasă Local O mie de familii din Tirgu Jiu vor ramine fara apa rece

O mie de familii din Tirgu Jiu vor ramine fara apa rece

-

Aproximativ o mie de familii din municipiul Tirgu Jiu vor ramine fara apa rece din cauza datoriilor neachitate la intretinere. Potrivit conducerii AQUATERM, societatea care se ocupa de furnizarea apei si caldurii, masura de restrictionare a furnizarii apei reci va fi luata in cazul a patru asociatii de proprietari. Primii care vor ramine fara apa vor fi locatarii care apartin de Asociatiile de proprietari nr. 51 si 130 din cartierul Lotrului. Incepind cu 7 februarie, 330 de familii din aceasta zona nu vor mai primi apa rece intre orele 9.00 si 19.00. Vor urma apoi locatarii care fac parte din Asociatiile nr. 115, din zona spitalului, nr. 700 si nr. 29 din Comuna din Paris.


Cele mai mari datorii le are Asociatia nr. 29 din zona Comuna din Paris, in suma de peste 28 de miliarde de lei. Ion Popescu, directorul AQUATERM, a spus ca asociatiile din zona Lotru au datorii neachitate de cinci ani. „Au fost actionate in judecate si am cistigat. Am mers cu executorii judecatoresti, care au spus ca nu au bunuri care pot fi sechestrate. Nu ne-am oprit aici, ci vom merge in locuinte si vom pune sechestru pe bunuri“, a declarat Ion Popescu. Datoriile totale ale asociatiilor de proprietari din Tirgu Jiu se ridica la 51 de miliarde de lei, la care se adauga penalitati in suma de 29 de miliarde de lei.


Apa calda si caldura, restrictionate si la garsonierele ANL


AQUATERM va restrictiona furnizarea de apa calda si caldura catre locatarii celor 75 de garsoniere ANL din zona Plopilor. „S-a sistat apa calda, iar programul de caldura este intre orele 5.00-10.00 si 16.00-22.00. Pina nonstop. Pe 1 noiembrie, Asociatia nr. 1, de care apartin cele trei blocuri de garsoniere, avea datorii de 100 de milioane de lei catre AQUATERM. Pentru a beneficia de caldura, am hotarit esalonarea datoriilor, dar asociatia nu a platit nimic“, a mai spus Ion Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...