22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCodita s-a „imbolnavit“ dupa schimbarile de la Bucuresti

Codita s-a „imbolnavit“ dupa schimbarile de la Bucuresti

Vazindu-si protejatul Boerica fara scapare, seful IJP Dolj s-a internat la Spitalul Militar Central


Seful IJP Dolj, Constantin Codita, s-a imbolnavit subit, dupa ce protejatul sau, Genica Boerica, a fost arestat si dupa ce la Bucuresti au inceput schimbarile. Codita s-a prezentat luni la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru a-si face analize. Biroul de presa al IJP Dolj n-a suflat o vorba. Purtatorul de cuvint, Florentina Popescu, a spus: „Seful IJP Dolj s-a internat la Spitalul Militar din Bucuresti, pentru a-si face anumite investigatii medicale, pentru unele afectiuni mai vechi. Noi nu am stiut nimic pina marti seara, cind am primit informatia in mod oficial. Stiti cum e cu sefii! Nu spun niciodata cind vin si cind pleaca“.


Constantin Codita a venit in urma cu patru ani la comanda IJP Dolj. In perioada in care a condus politia doljeana, crima organizata a luat o amploare nemaiintilnita in Dolj. Apogeul l-au atins acolitii sai si cei ai unora dintre adjunctii sai, precum Boerica, Samir Sprinceana si multi altii, care au dat tunuri de zeci sau sute de miliarde de lei. Pe de alta parte, craiovenii au avut parte in acesti patru ani de nenumarate acte de vendeta. Gastile capilor lumii interlope au ajuns sa se rafuiasca in plina strada, ziua in amiaza mare. Compromisi, ceilalti capi ai politiei doljene n-au fost in stare sa controleze situatia si sa stirpeasca fenomenul.


Desi aveau informatii despre faptul ca Finantele doljene ajunsesera o vaca buna de muls pentru indivizi ca fratii Mihailescu, Genica Boerica, Jean Fotescu, Adrian Berceanu si multi altii, Codita & Co. au inchis ochii, stiind ca, in caz contrar, li se pot pune pe masa multe „note“ de plata. Pina acum, Codita a fost audiat doar o data la Parchetul de pe linga Inalta Curte de Justitie si Casatie, in dosarul lui Boerica, in calitate de… martor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU