Acasă Local Medic gasit vinovat

Medic gasit vinovat

-

Doar un medic de la Spitalul de Urgenta Craiova a fost gasit vinovat de comisia de ancheta care a investigat conditiile in care batrinul Gheorghe Vacaru, de 68 de ani, din comuna Bujoreni, judetul Vilcea, a fost pasat de la un medic la altul, dupa ce fusese adus joi la Craiova cu o ambulanta din Rimnicu Vilcea. Este vorba de dr. Daniel Ghitu, medic chirurg la Spitalul de Urgenta Craiova, care s-a ales doar cu un avertisment scris, ca sanctiune administrativa, pentru ca nu si-a dat seama ca degeraturile de care suferea pacientul sint de competenta lui, si nu a chirurgilor plasticieni. „Medicul chirurg din policlinica, dr. Daniel Ghitu, a primit un avertisment scris, pentru disfunctionalitati in activitate“, a mentionat dr. Florin Croitoru, purtatorul de cuvint al Spitalului de Urgenta Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.