17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn batrin din Leleasca - Olt a fost omorit in bataie

Un batrin din Leleasca – Olt a fost omorit in bataie

Politistii din judetele Olt si Vilcea s-au aflat in alerta, dupa ce un batrin a fost gasit mort, pe 29 decembrie, la domiciliul sau din comuna olteana Leleasca. Stefan Ciodaru, de 80 de ani, a fost gasit mort de Stefan Preda, vecin, care obisnuia sa-l mai ajute ocazional la treburile casnice. Acesta a declarat politistilor ca batrinul zacea pe podeaua locuintei, avind trupul zdrobit.

In urma necropsiei, s-a stabilit ca moartea batrinului a fost violenta si ca a fost cauzata de un soc hemoragic, consecinta a unui politraumatism toraco-abdominal, cu rupturi de organe interne si multiple fracturi costale, de stern si de coloana vertebrala.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca batrinul a fost atacat de persoane necunoscute care au patruns in locuinta, profitind de faptul ca usa nu era inchisa si care, dupa agresarea victimei, au sustras diverse bunuri. In urma activitatilor specifice desfasurate, a fost identificat, in prima zi a noului an, un suspect in persoana lui Vasile Nicodim, de 23 ani, din localitatea Titesti, judetul Vilcea. Cel in cauza a fost retinut de politistii vilceni, acesta fiind deja cercetat pentru comiterea de infractiuni cu acelasi mod de operare pe raza de competenta a unitatii mentionate. Au fost recuperate bunurile sustrase din locuinta victimei. Vasile Nicodim urmeaza sa fie transferat in perioada urmatoare in arestul IJP Olt de la Slatina, pentru definitivarea cercetarilor si pentru emiterea mandatului de arestare preventiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS