22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlexandru Crisan a facut recurs

Alexandru Crisan a facut recurs

Avocatii omului de afaceri brasovean Alexandru Crisan, presedintele Federatiei Romane de Sah, au declarat recurs impotriva deciziei Tribunalului Gorj de emitere a mandatului de arestare preventiva pe 29 de zile. Procesul se va judeca zilele acestea la Curtea de Apel Craiova. Crisan si-a angajat trei avocati, pentru a scapa de acuzatiile care i se aduc, unul dintre acestia fiind Doru Viorel Ursu, fost ministru de interne.

Procurorii gorjeni vor sa-l aduca saptamina viitoare la audieri si pe tatal lui Crisan, Alexandru Crisan senior. Contractele incheiate cu firma TECH SAFETI SA din Tirgu Jiu sint semnate numai de Crisan junior, dar filele cec fara acoperire sint semnate de cei doi. Anchetatorii spera sa il localizeze si pe tatal lui Crisan si sa-l aduca la audieri. Crisan a solicitat, in apararea lui, mai multi martori, pentru a-si sustine nevinovatia.

Sahistul penal

ALEXANDER COMPANY din Brasov a incheiat trei contracte cu firma TECH SAFETI din Tirgu Jiu privind achizitionarea unor echipamente electrice si de protectie. Crisan tatal, care era administrator si director economic la firma din Brasov, si fiul sau au emis patru file cec pentru a plati contravaloarea marfii achizitionate, dar acestea nu aveau acoperire in banca. Valoarea prejudiciului creat firmei din Tirgu Jiu se ridica la peste sase miliarde de lei. Politistii gorjeni l-au retinut miercuri , 22 septembrie, la Brasov pe Crisan junior, iar joi Tribunalul Gorj a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe 29 de zile. Alexandru Crisan urmeaza sa fie cercetat in alte doua dosare penale privind firmele UREX Rovinari si METROX Tirgu Jiu, valoarea prejudiciului estimat fiind de 300 de miliarde de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS