22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFostul medic al Politiei doljene, calcat de hoti de trei ori intr-un an

Fostul medic al Politiei doljene, calcat de hoti de trei ori intr-un an

• Casa si cabinetul medicului stomatolog Emilian Ciulu au fost calcate de hoti de trei ori in mai putin de un an • Autoturismele pacientilor medicului sint deseori jefuite chiar in timp ce proprietarii isi trateaza dantura • Stomatologul, fost medic al Politiei doljene, ii acuza pe lucratorii Sectiei 3 Politie Craiova ca nu fac nimic pentru a stopa jafurile din zona, savirsite – culmea! – la nici 50 de metri de sediul Jandarmeriei

In noaptea de marti spre miercuri, persoane inca neidentificate au patruns in incinta policlinicii ANGELIS MEDICAL CENTER, situate pe strada C.D. Fortunescu din Craiova. Fortind usa cu chei potrivite, hotii au sterpelit din cabinetul medicului stomatolog Emilian Ciulu o camera video Sony si un aparat foto Canon, iar din locuinta medicului – aflata in acelasi imobil – au luat toate bijuteriile doctorului si ale sotiei sale. Se mai intimpla, ar spune unii… Doar ca policlinica si casa doctorului Ciulu, din imobilul aflat la nici 50 de metri de sediul Comandamentului Teritorial de Jandarmi Craiova, nu sint calcate pentru prima data de hoti.

Trei spargeri, nici un autor prins

Medicul stomatolog sustine ca spargerea de zilele trecute este a treia intr-un an, dar politistii Sectiei 3, careia ii este arondata zona respectiva, n-au miscat un deget pentru a-i prinde pe hoti. „Anul trecut mi s-a mai spart o data casa. Mi s-au luat telefonul fix din cabinet si acordeonul. Anul acesta, in aprilie, hotii m-au «vizitat» din nou, furind telefonul mobil al meu si pe cel al femeii care ingrijeste de copil. Acum ar fi a treia spargere, iar politistii de la sectie nu iau nici o masura. Cum se poate asa ceva, sa nu faca nimic politia?“, intreaba, retoric, Emilian Ciulu, care, culmea, cu ceva vreme in urma a fost chiar medicul Politiei doljene.

Insa, hotii nu vizeaza doar casa si policlinica doctorului Ciulu, ci chiar si autoturismele pacientilor, parcate in strada, in fata cabinetului. „Cu trei-patru luni in urma, un pacient, profesor de muzica, venise la mine la cabinet pentru o consultatie. Pina sa-i pun doua plombe in gura, i-au spart masina sa-i ia partiturile. Alta data, un baiat a venit la mine la cabinet cu citeva zile inainte de nunta sa-i pun o plomba. In timp ce se afla pe scaunul stomatologic, hotii i-au spart masina, din care i-au furat costumul si pantofii de ginere. Asta e chiar culmea, mai ales ca se petrece la citiva metri de sediul jandarmeriei“, povesteste doctorul Ciulu.

Seful Sectiei 3 Politie Craiova, comisarul-sef Gigel Radoi, a declarat ca furturile la care face referire medicul stomatolog sint in atentia ofiterilor si a agentilor sectiei: „Avem citiva suspecti si lucram la acest dosar, mai mult nu pot sa spun. Cit despre celelalte doua furturi, intr-adevar, nu i-am identificat pina acum pe autori“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS