17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn sofer incepator a lovit trei masini si un pom

Un sofer incepator a lovit trei masini si un pom

La doar o luna dupa ce si-a luat permisul de conducere, un tinar de 18 ani a reusit dintr-un foc sa avarieze trei masini si un… pom.

Luni seara, in jurul orei 22.00, Radu Cristian Oprescu, din Craiova, a iesit cu trei prieteni – doua fete si un baiat – la o plimbare prin oras cu autoturismul lui, un Daewoo Cielo, cu numarul de inmatriculare DJ-04-XZJ. Poate si ca sa se dea mare, a apasat virtos pedala de acceleratie in timp ce mergea pe strada Imparatul Traian. Putina sa experienta in conducere – isi obtinuse permisul de conducere doar luna trecuta – si-a spus cuvintul. Cind trecea prin fata restaurantului Mc Pluto’s, a pierdut controlul volanului. Masina sa a „ras“ aripa stinga spate a unui Daewoo Espero, cu nr. DJ-21-YBY, apoi a ricosat intr-un pom de pe trotuarul celeilalte parti a drumului. Nu s-a oprit in pom, ci intr-o Dacie-papuc, cu nr. DJ-03-WNT, parcata pe trotuar, iar asta dupa ce masina Cielo a autorului accidentului, facuta si ea ferfenita, s-a rotit cu 180 de grade.

Din fericire, nici soferul si nici cei trei pasageri din Cielo nu s-au ales decit cu sperietura si cu citeva rani usoare. „Singurul vinovat de aceste tamponari este soferul incepator, care nu a adaptat viteza la conditiile de drum, motiv pentru care i-am aplicat si o sanctiune contraventionala“, a precizat inspectorul principal Ionel Sandu, seful Biroului Politiei Rutiere Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS