17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn barbat s-a omorit, sarind de la etajul zece

Un barbat s-a omorit, sarind de la etajul zece

Slatinenii care se aflau ieri in zona Piata Zahana, chiar vizavi de sectorul unde se vind flori, au fost ieri martorii unui spectacol macabru. Chiar pe treptele de la intrarea in scara C a blocului GA15 au putut zari trupul inert al unui barbat in jur de 60 ani. Desi initial s-au trezit citiva care au zis ca au fost martorii evenimentului, in cele din urma nimeni n-a putut spune cu exactitate ce s-a intimplat. Se pare ca singurii care au stat de vorba cu barbatul care s-a aruncat de pe bloc sint citiva mesteri, care executau lucrari la terasa blocului.

„Toate se intimpla din cauza de la politic“

Politia a fost anuntata in jurul orei 14.00 ca pe strada Primaverii, in blocul GA 15, un barbat s-a aruncat de la etaj. Zecile de curiosi au inceput sa comenteze si sa se intrebe: „Dar cine-o fi, ca nu pare sa fie vreun vecin?“, „De ce s-o fi omorit, saracu’ de el?“, „Toate se intimpla din cauza de la politic!“, „Dom’le, dupa Revolutie a devenit ceva de speriat cu omorurile astea!“.

Primii care au vazut cadavrul au fost citiva pusti care se jucau in jurul blocului. Ei i-au alertat pe parinti si pe vecini. Singurii care au putut oferi informatii politistilor au fost citiva mesteri. Acestia executau lucrari la terasa blocului. S-au trezit cu el pe bloc, l-au intrebat ce cauta, barbatul a biiguit ceva, s-a indreptat catre balustrada si s-a aruncat. A ajuns pe treptele din fata scarii cu teasta sfarimata si cu picioarele rupte. Politistii, care au fost destul de zgirciti in declaratii, au specificat doar ca, la prima vedere, pare sa fie vorba de suicid. Motivele nu se cunosc si nici datele victimei. Se poate spune doar ca barbatul avea in jur de 60 de ani, o constitutie firava, imbracat intr-o camasa alba si pantalon negru, pantofi negri, fara sosete. Nici unul dintre cei prezenti nu a putut sa ofere vreo informatie despre identitatea acestuia.

Cadavrul a fost ridicat doar dupa interventia primarului

Desi trecusera zeci de minute, in care criminalistii si-au facut treaba, adunind probele intr-o punga din plastic, a mai durat destul pina ce cadavrul barbatului sa fie ridicat.

Sosit la locul evenimentului la mai mult de o jumatate de ora dupa producere, primarul Darius Vilcov a ramas surprins sa afle ca in astfel de cazuri politia se descurca asa cum poate. Dupa alte minute bune s-a luat hotarirea ca o masina de la Salubris sa vina pentru a ridica trupul fara viata.

Criminalistii au reusit sa convinga angajatii Spitalului Judetean sa le imprumute targa, iar in jurul orei 15.30 cadavrul a fost ridicat. Multimea de gura-casca a fost imprastiata cu greu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS