19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn cal a facut trei victime in Bailesti

Un cal a facut trei victime in Bailesti

Un cal naravas a provocat, duminica dimineata, ranirea a trei doljeni. In jurul orei 9.40, pe strada Tirgului din Bailesti, calul inhamat la caruta lui Gheorghe Mustatia, de 73 de ani, din comuna Afumati, s-a speriat de o masina si a rupt-o la fuga cu atelajul dupa el. Calul si caruta au iesit de pe sosea si au lovit doua persoane, care se aflau pe trotuar. S

tefania Bistriceanu, de 34 de ani, si Stefan Popa, de 63 de ani, ambii din Bailesti, s-au ales cu traumatisme craniene. Cel mai grav ranit a fost insa carutasul, care a cazut din caruta in momentul in care atelajul s-a izbit de un gard. Batrinul s-a ales cu o fractura deschisa la un picior, fiind transportat cu o ambulanta impreuna cu celelalte doua victime la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

Concluzia politistilor care au investigat acest eveniment a fost ca de vina pentru toate cele intimplate este calul, asa bailestenii raniti vor avea doar posibilitatea de a-l da in judecata pe proprietarul armasarului naravas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS