20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalNecunoscut accidentat grav la Cruset

Necunoscut accidentat grav la Cruset

Un tinar din comuna doljeana Melinesti a provocat un grav accident de circulatie in localitatea Cruset, judetul Gorj. Ieri-dimineata, in jurul orei 3.00, Cristinel Marian Preda, de 19 ani, din Melinesti, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2003, conducea un autoturism Dacia 1310 pe DJ 605, in comuna gorjeana Cruset. Dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, din cauza neatentiei in conducere, tinarul a accidentat cu masina o persoana de sex masculin, inca neidentificata, care era cazuta pe partea carosabila.

Victima accidentului a fost transportata pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost internata in Clinica de terapie intensiva, cu slabe sperante de supravietuire. „Pacientul este in coma profunda. I s-a facut o tomografie si s-a constatat ca are fracturi multiple craniene, leziuni numeroase ale creierului, precum si leziuni la nivelul fetei“, a precizat dr. Alexandru Camenita, seful Clinicii de neurochirurgie.

Politia continua cercetarile, in vederea stabilirii identitatii celui ranit si a dispunerii masurilor legale impotriva soferului vinovat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS