9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tir a trecut peste o femeie in fata Politiei TF

Un tir a trecut peste o femeie in fata Politiei TF

O batrina in jur de 80 de ani, a carei identitate nu a fost inca stabilita, a decedat ieri, in jurul orei 11.30, in urma unui accident rutier petrecut in Piata Garii din Craiova. Femeia a traversat strada printr-un loc nepermis, fiind agatata si trasa sub roti de un tir cu numarul de inmatriculare TM 8673, apartinind firmei DUNCA EXPEDITII SA din Timisoara. Victima a decedat pe loc, neavind nici o sansa de supravietuire dupa ce autovehiculul a trecut peste femeie cu rotile din stinga. Pe asfalt au ramas bastonul, sandalele batrinei, precum si un portofel, insa fara nici un act de identitate.

Femeia, sprijinita in baston, „fugea“ dupa un catel

Conducatorul autovehiculului sustine ca nu este vinovat pentru accidentul mortal in care a fost implicat. „Doar ce plecasem de pe loc, dupa ce am dat prioritate pietonilor la trecere. Atunci a aparut si batrina, care a traversat strada fugind dupa un catel. Am agatat-o cu aripa din stinga-spate a tractorului masinii“, a declarat Adrian Popescu, de 26 de ani, din Timisoara, soferul tirului.

Cadavrul batrinei a fost depus la morga Spitalului Municipal „Filantropia“, in vederea efectuarii necropsiei. Politia continua cercetarile, pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs accidentul si stabilirea identitatii victimei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS