18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn chiosc de ziare de pe Calea Bucuresti - atacat in miezul zilei

Un chiosc de ziare de pe Calea Bucuresti – atacat in miezul zilei

Ecaterina Buzatu, de 44 de ani, din Craiova, este vinzatoare la un chiosc de ziare de pe Calea Bucuresti. Punctul de difuzare a presei este atacat zilnic, de trei tinere, care au in jur de 16-18 ani. Acestea isi fac aparitia in jurul orei 9.00 si apoi stau tolanite pe spatiul verde din spatele chioscului. In momentul in care vad ca Ecaterina Buzatu este ocupata sau neatenta, ataca. Daca nu reusesc sa sterpeleasca nimic, dau cu pietre in vinzatoare si in chiosc.

In urma cu doar citeva zile, un bolovan a lovit-o pe Ecaterina Buzatu in stomac. Femeia spune ca toate reclamatiile la politie au ramas fara efect, atacurile repetindu-se zilnic.

,,M-am saturat! In miezul zilei sint atacata. Ultima data mi s-a furat marfa in valoare de cinci milioane. Cartele telefonice si napolitane. O clienta, care a sarit sa ma apere, a fost urmarita si luata la pumni la intrarea in Piata Centrala. Statea lumea si se uita, dar nimeni nu a intervenit. Chiar nu se poate face nimic? Am si martori care vad ce patesc eu in fiecare zi. Am ajuns sa muncesc ca sa platesc ce mi se fura“, a spus Ecaterina Buzatu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS