Acasă Local Cadavrul unei minore din Vinju Mare a fost gasit pe cimp

Cadavrul unei minore din Vinju Mare a fost gasit pe cimp

-

O minora de 16 ani din Vinju Mare a fost gasita marti decedata pe un cimp din apropiere. Trupul neinsufletit al fetei prezenta unele leziuni. Chemata la fata locului, echipa operativa a Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti a stabilit ca fata plecase de acasa pe 27 iunie, la ora 18.00, pentru a duce la pasunat o turma de oi si de atunci nu a mai fost vazuta. Dupa efectuarea necropsiei, medicul legist a concluzionat ca nu exista suspiciuni cu privire la moartea minorei. Se pare ca, pentru a se uita dupa oi, fata se urcase pe un stilp foarte aproape de liniile de inalta tensiune, care i-au provocat electrocutia, iar apoi a cazut decedind.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.