12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO gorjeanca s-a spinzurat pentru ca a fost parasita de amant

O gorjeanca s-a spinzurat pentru ca a fost parasita de amant

Iubirea neimpartasita a impins-o la sinucidere pe o gorjeanca din localitatea Cornesti. Ana Mocioi avea 31 de ani. Duminica dimineata, femeia a fost gasita spinzurata de un pom de linga locuinta parintilor sai, situata in comuna Cilnic. De doua saptamini, Ana Mocioi isi parasise sotul si pe cei doi copii si plecase la casa parinteasca, impreuna cu amantul, care este casatorit si are tot doi copii. Iubirea dintre Ana Mocioi si amantul ei, vecin de casa cu familia Mocioi, dura de ceva vreme, insa, la un moment dat, cei doi au hotarit sa o faca publica. Nemaidorind sa stea impreuna cu sotul ei, Ana si-a luat amantul si a plecat cu acesta sa locuiasca la Cilnic, la gospodaria parintilor. O perioada, Ana si noul ei iubit au trait fara probleme, pina in urma cu citeva zile, cind amantul s-a saturat sa mai stea cu parintii Anei Mocioi si s-a intors la familia sa din Cornesti.

Nimeni nu stie exact adevaratele motive pentru care femeia si-a pus streangul de git, insa, din cele declarate de vecinii si rudele sinucigasei, aceasta nu a mai putut trai cu gindul ca a fost parasita de amant si nici cu rusinea ca si-a abandonat copiii. Satenii din Cilnic sustin ca Ana Mocioi a incercat sa se intoarca la Cornesti, la sot, mai ales ca acesta se hotarise sa o ierte, insa simbata s-a razgindit. A mers in gradina casei parintesti, a luat o sfoara de pe un gard si s-a spinzurat de creanga unui pom. Nu a lasat nici un bilet in care sa-si justifice fapta. Femeia a fost gasita duminica de tatal ei, care a si anuntat politia.

„A fost vorba sa o ierte si sa se duca inapoi acasa, dar ea n-a mai vrut. Nu stim ce a fost in mintea ei de nu s-a mai gindit ca ii lasa pe copii singuri pe lume. A avut idila asta cu vecinul si el s-a intors acasa. Ce s-a gindit ea, cum sa mai dea ochii cu copiii? Si apoi in fiecare zi il vedea pe vecin, ca stateau aproape unul de altul!“, au spus satenii din Cornesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS