13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSlatinean urmarit pentru inselaciune cu file CEC

Slatinean urmarit pentru inselaciune cu file CEC

Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Directiei Generale a Politiei Bucuresti cerceteaza un barbat din Slatina acuzat ca ar fi inselat mai multe firme din tara cu file CEC, fara a avea vreun leu in cont.

Lucian Rus, de 55 de ani, a fost luat in colimator de politistii din cadrul IJP Prahova, care au dispus inceperea urmaririi penale pentru savirsirea infractiunii de inselaciune. Acesta este acuzat ca, pe 19 martie, a profitat de calitatea sa de administrator al unui SRL din Bucuresti si a achizitionat produse petroliere de la o firma din Ploiesti. Lucian Rus a ales sa achite cu o fila CEC in valoare de 278.793.200 de lei, desi stia ca in contul respectiv nu era nimic. Cercetarile efectuate de politistii prahoveni au scos la iveala faptul ca Lucian Rus se afla deja in atentia organelor de politie din Capitala, respectiv Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul DGPMB, Sectorul 5. In plus, slatineanul mai are doua dosare pe rol si in judetul Olt, unde a fost trimis in judecata pe 12 martie pentru inselaciune, fals si uz de fals.

Barbatul este acuzat de achitarea unor produse cu file CEC fara acoperire catre SC ARTROM SA Slatina. Organele de ancheta continua verificarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a slatineanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS