Acasă Local O tinara a fost grav ranita intr-un accident de circulatie

O tinara a fost grav ranita intr-un accident de circulatie

-

Flaviu Kovacs, de 19 ani, din Bocsa, judetul Caras Severin, in timp ce conducea miercuri un autoturism Volkswagen Passat, inmatriculat in Italia, cu numarul AE 786 AA, pe raza comunei Cazanesti, a pierdut controlul volanului si a iesit de pe partea carosabila. Acesta, fara sa posede permis de conducere si fiind sub influenta bauturilor alcoolice, intr-o curba la stinga, din cauza neindeminarii, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un cap de pod.

In urma accidentului, Patricia Mihaela Gherman, de 19 ani, din localitatea Bocsa, judetul Caras Severin, a fost grav ranita.

Valter Borontis, de 19 ani, pasager in autoturism, din aceeasi localitate si conducatorul auto au fost accidentati usor. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost necesara interventia echipei de descarcerare a Grupului de pompieri „Drobeta“. Potrivit comisarului sef Gheorghe Neagu, ofiter specialist in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Mehedinti, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, Flaviu Kovacs risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre unu si cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...