18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Local O tinara a fost grav ranita intr-un accident de circulatie

O tinara a fost grav ranita intr-un accident de circulatie

Flaviu Kovacs, de 19 ani, din Bocsa, judetul Caras Severin, in timp ce conducea miercuri un autoturism Volkswagen Passat, inmatriculat in Italia, cu numarul AE 786 AA, pe raza comunei Cazanesti, a pierdut controlul volanului si a iesit de pe partea carosabila. Acesta, fara sa posede permis de conducere si fiind sub influenta bauturilor alcoolice, intr-o curba la stinga, din cauza neindeminarii, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un cap de pod.

In urma accidentului, Patricia Mihaela Gherman, de 19 ani, din localitatea Bocsa, judetul Caras Severin, a fost grav ranita.

Valter Borontis, de 19 ani, pasager in autoturism, din aceeasi localitate si conducatorul auto au fost accidentati usor. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost necesara interventia echipei de descarcerare a Grupului de pompieri „Drobeta“. Potrivit comisarului sef Gheorghe Neagu, ofiter specialist in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Mehedinti, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, Flaviu Kovacs risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre unu si cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Un gorjean, vindecat de COVID 19, a jucat hora,...

Un bărbat a jucat hora, miercuri, în fața Spitalului COVID din Târgu-Cărbunești, bucuros că s-a vindecat de coronavirus și a fost externat....

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...