14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSute de sticle cu bere imprastiate pe sosea la Padurea Sarului

Sute de sticle cu bere imprastiate pe sosea la Padurea Sarului

Un accident mai putin obisnuit s-a produs ieri-dimineata pe DN 65 – E 574, pe raza comunei Bobicesti, judetul Olt, in locul cunoscut sub numele Padurea Sarului. Potrivit informatiilor furnizate de agentul-sef adj. Ilie Giura, din cadrul Politiei Rutiere Olt, accidentul a avut loc pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba. Daniel Stanica, de 37 de ani, din Craiova, conducea un tir IVECO cu numarul DJ 155006, ce tracta o semiremorca incarcata cu navete de bere. La un moment dat, din cauza vitezei excesive in curba de la Padurea Sarului, marfa din semiremorca a cazut pe sosea. Aurel Stoica, soferul unui autoturism Skoda Superb cu numarul de inmatriculare B 55780, care circula din sens opus, a apucat doar sa vada cum zeci de navete cu bere se prabusesc din tirul ce venea din fata.

„Veneam dinspre Craiova cu seful meu, era ora 5.00 cred. Nu aveam viteza ca tocmai intrasem in curba si din fata venea un tir. M-am incadrat pe banda mea si deodata… ne-am pomenit ca incep sa zboare niste navete pline cu sticle pe linga noi! Am inlemnit pe scaun, nici nu am apucat sa trag de volan ca nu stiam cum sa fac ca sa nu ne loveasca si pe noi. Ploua cu navete si cu sticle care se spargeau pe strada!… Nici nu stiu cum am scapat intregi, doar capota din fata a fost lovita de citeva navete. A fost mai ceva ca-n filme!“, a spus Aurel Stoica.

Carosabilul a fost acoperit pe o distanta de aproape 50 de metri cu navete, cioburi si sticle de bere. Cu toate acestea, politia nu a intrerupt circulatia in zona, aceasta desfasurindu-se insa cu greutate aproximativ doua ore. Marfa imprastiata pe sosea a fost mutata de patronii firmei craiovene intr-un alt autovehicul dupa ce a fost recuperata in proportie de 90%. Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Soferul autotractorului a fost sanctionat contraventional cu amenda intre 600.000-800.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS