22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal electoral la Tirgu Carbunesti

Scandal electoral la Tirgu Carbunesti

Un conflict intre sustinatorii celor doi candidati la primarie s-a soldat
cu interventia politiei

Sustinatorii candidatilor la functia de primar al orasului Tirgu Carbunesti, Cristian Toader Pasti si Vasile Ivanoiu, au ajuns ieri seara la sectia de politie. Cel care i-a chemat pe politisti a fost actualul primar Cristian Toader Pasti, pe motiv ca doi tineri perturba linistea in oras si pun in pericol viata pietonilor. „Imi terminasem actiunea electorala prin oras si stateam de vorba cu oamenii. Am vazut doi pusti care faceau raliu printre blocuri, fiind la un pas sa calce un copil. Atunci, revoltati, oamenii s-au pus in fata lor si le-au blocat drumul. Am chemat politia“, a spus Toader Pasti, candidatul PSD.

La rindul sau, candidatul PNL, Vasile Ivanoiu, a declarat ca sase sustinatori ai sai, care se plimbau cu masinile prin oras, au fost inconjurati din senin de simpatizantii lui Pasti, angajati ai primariei, care faceau campanie actualului primar.

„Au chemat politistii si i-au dus la sectie, unde i-au pus sa dea declaratii. I-au tinut citeva ore si le-au spus sa revina a doua zi“, a mai spus candidatul PNL. Doi dintre tineri, Constantin Cioaca si Mircea Migioi, au primit amenda pentru ca au incalcat regulile de circulatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS