Acasă Local A murit la o luna dupa ce a fost batut

A murit la o luna dupa ce a fost batut

-

Un barbat din comuna doljeana Teasc a decedat joi, la Spitalul de Urgenta Craiova dupa ce fusese snopit in bataie de doi consateni.

Marcel Matei, de 39 de ani, a fost batut crunt, in seara de 8 mai, de Costel Matei si de Marcel Manda, ambii din comuna Teasc. Victima agresiunii a depus o plingere la postul de politie din comuna pe 11 mai, insa n-a considerat ca ar fi necesar sa-l consulte un medic. Citeva zile mai tirziu, a inceput sa se simta rau, pentru ca, pe 19 mai, sa intre in coma. A fost internat in aceeasi zi la Spitalul de Urgenta Craiova, medicii neurochirurgi fiind nevoiti sa-l supuna unei operatii din cauza starii grave in care se afla. Pacientul a fost externat pe 27 mai si s-a intors acasa cu un certificat medico-legal, conform caruia ar fi avut nevoie de 35-40 de zile de ingrijiri medicale. Luind in calcul si acest certificat, politistii si procurorii le-au intocmit agresorilor un dosar penal pentru vatamare corporala.

Simbata, insa, victima celor doi s-a simtit din nou rau. Internat pentru a doua oara la Spitalul de Urgenta Craiova, Marcel Matei a decedat joi dimineata. Cauzele decesului vor fi stabilite cu precizie, la autopsie. Procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj si lucratorii Politiei Judiciare au inceput cercetarile in acest caz, in care exista suspiciunea unei infractiuni de lovituri cauzatoare de moarte.

Daca medicii legisti vor constata la autopsie ca Marcel Matei a decedat din cauza leziunilor produse prin agresiunea din 8 mai, cei doi agresori – Costel Matei si Marcel Manda – ar putea fi trimisi in judecata pentru lovituri cauzatoare de moarte, riscind pina la 15 ani de inchisoare.

Avatar

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.