11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj„Viol“ in toaleta discotecii

„Viol“ in toaleta discotecii

O eleva de 13 ani a reclamat la politie ca a fost violata in noaptea de dupa Paste de un tinar pe care l-a cunoscut la discoteca. Ancheta efectuata de politisti si procurori, al carei verdict a fost dat zilele trecute, a scos la iveala „mici“ diferente intre realitate si cele sustinute de pustoaica.

Violata era… virgina

Alina A., de 13 ani, din Otelu Rosu, a reclamat la politie, in dimineata de 12 aprilie 2004, a doua zi de Paste, ca a fost victima unui viol petrecut in noaptea anterioara intr-o discoteca din comuna doljeana Cetate, unde fata era in vacanta la bunici.

Intr-o declaratie de aproape cinci pagini, Alina a descris cu lux de amanunte cum s-a petrecut „violul“, povestind cum un tinar din Cetate, George G., a sedus-o in discoteca, au dansat impreuna (la un moment dat ea urcindu-se pe umerii lui), apoi a condus-o in toaleta discotecii si, intr-una din cabine, a obligat-o sa intretina cu el un raport sexual. Pustoaica n-a uitat sa mentioneze faptul ca nici una dintre cabinele toaletei nu avea usi, astfel ca toti ceilalti utilizatori ai WC-ului ii observau ce fac acolo, ba chiar a precizat si modul aparte in care a avut loc „violul“: „Cel care m-a violat s-a dezbracat si s-a intins pe podeaua plina de urina a WC-ului, iar eu m-am asezat deasupra lui“.

Desi povestea li s-a parut oarecum ciudata, oamenii legii au purces imediat la investigarea cazului, ca doar sesizarea e sesizare. Politistii din Cetate si procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj au audiat de mai multe ori atit „victima“, cit si „faptuitorul“. Fata si-a mentinut declaratia initiala, iar tinarul acuzat – cu putin mai in virsta decit ea – a sustinut in permanenta ca n-a violat-o. Pentru a se dumiri, oamenii legii au condus-o pe Alina la un medic legist, pentru a o consulta. Surpriza: fata nu numai ca nu prezenta urmele specifice unei agresiuni, ale unui viol, insa era si… virgina.

Coada la violuri

Solutia data zilele trecute de procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj a fost neinceperea urmaririi penale pe motiv ca presupusa infractiune nu exista. Asa ca politistii si magistratii au muncit degeaba doar pentru a investiga produsul bogatei imaginatii erotice a unei pustoaice de 13 ani.

Cazurile in care oamenii legii sint pusi degeaba pe drumuri in urma sesizarii unor asa-zise violuri se intimpla destul de des. Nu cu mult timp in urma, doua tinere din Calafat – una de 14, iar cealalta de 20 de ani – au sesizat politistilor ca au fost violate de un individ din aceeasi localitate.

Si in acest caz, sesizarea pare dubioasa, pentru ca „autorul violului“ ar fi incercat sa intretina relatii sexuale cu fata de 14 ani, impotriva vointei acesteia, in timp ce tinara de 20 de ani statea pe un fotoliu si se uita la ei. Apoi, neputind sa o „violeze“ pe minora, care era virgina, tinarul a luat-o la „violat“ pe partenera ei de 20 de ani, timp in care fata de 14 a trecut la rindul ei pe fotoliu sa priveasca „violul“, in loc sa fuga pe usa deschisa. Rezultatul anchetei pare destul de previzibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS