18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSi-a injunghiat vecinul dupa ce a incercat sa-i „seduca“ mama

Si-a injunghiat vecinul dupa ce a incercat sa-i „seduca“ mama

Damian Danut Gild, de 36 de ani, din comuna doljeana Celaru, a ajuns luni seara la spital dupa ce a fost injunghiat de un consatean cu probleme de comportament.

Luni seara, in jurul orei 21.00, tinarul a auzit galagie in curte si a iesit sa vada ce s-a intimplat. Nu mica i-a fost mirarea cind l-a vazut pe vecinul Ion Postaru, de 47 de ani, cu pantalonii in vine, incercind sa-i „seduca“ mama. In zadar a incercat biata femeie sa scape cu fuga. Postaru, mai sprinten, era gata-gata s-o ajunga, cind a aparut Danut si i-a spus sa-i lase mama in pace. In loc de raspuns, Postaru i-a infipt cutitul in piept. Apoi a incercat sa-i mai infiga o data cutitul in piept. Doar ca atunci, fiul cel mare al agresorului a intervenit, sarind asupra tatalui sau si reusind sa-i smulga cutitul din mina. „Daca nu era baiatul ala, eram mort acum“, sustine Danut Gild, care, dupa agresiune, a fost transportat cu ambulanta SMURD la Spitalul de Urgenta din Craiova. El se afla acum sub supraveghere medicala in Clinica de chirurgie toracica, unde a fost internat cu diagnosticul de plaga injunghiata in regiunea hemitoracica stinga. Cadrele medicale sustin ca victima a avut noroc, rana capatata fiind superficiala.

Politia cerceteaza imprejurarile in care s-a produs agresiunea, urmind ca, in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale care vor fi acordate victimei, sa se faca incadrarea juridica a faptei si sa fie luate masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS