14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn copil a fost accidentat de ambulanta pe trecerea de pietoni

Un copil a fost accidentat de ambulanta pe trecerea de pietoni

O ambulanta a accidentat joi seara un copil de opt ani pe o trecere de pietoni din Slatina. Dorel Iordache, sofer pe o autospeciala a Serviciului de Ambulanta Slatina, era in afara serviciului si circula cu autoturismul Dacia Break, cu numarul de inmatriculare OT-72-AMB, pe strada Prelungirea Crisan, din municipiu, cind, la un moment dat, Alexandru Nicolae Maldarus, de opt ani, i-a sarit in fata.

Soferul a spus ca observase un grup de copii care se jucau pe partea dreapta a strazii, dar ca, din cauza gardului viu inalt de peste un metru, nu l-a vazut pe pustiul care a tisnit in fata masinii. „Daca eram vinovat, lumea ma linsa! Nu aveam viteza, iar pe pusti l-a impins in fata masinii un coleg de joaca. L-am urcat imediat in ambulanta si l-am dus la spital“, a spus Dorel Iordache.

Alexandru Nicolae a fost adus in stare de inconstienta la Spitalul Judetean Slatina, fiind internat cu traumatism cranio-cerebral acut inchis si citeva plagi. Politistii i-au intocmit lui Dorel Iordache dosar de cercetare penala pentru vatamare din culpa, suspendindu-i permisul de conducere pentru 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS