14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSituatie incerta a subprefectului de Gorj

Situatie incerta a subprefectului de Gorj

• Eugen Vilceanu sustine ca demisia i-a fost respinsa • Prefectul Mugurel Surupaceanu spune ca nu a primit nimic oficial

Situatia subprefectului de Gorj, Eugen Vilceanu, este incerta de citeva saptamini de cind si-a trimis demisia la guvern. Deoarece nu a primit raspuns, Eugen Vilceanu sustine ca demisia i-a fost respinsa si va ramine in functie pina la terminarea mandatului, daca nu va surveni vreo schimbare. „Pe toate canalele prin care m-am informat, mi s-a confirmat ca demisia a fost respinsa. Eu imi motivasem gestul pornind de la informatia ca mi se va retrage sprijinul politic. Se pare ca demisia mea a ajuns la domnul Adrian Nastase, care nu stia nimic de retragerea sprijinului politic, fiind, se pare, intelegeri la nivel mai mic“, a spus Vilceanu.

Prefectul Mugurel Surupaceanu spune ca nu a primit nimic oficial privind demisia subprefectului, dar nici nu a facut propunere pentru a numi pe altcineva. „Am auzit ca domnul Vilceanu stie ca i-a fost respinsa demisia. Eu l-am sfatuit sa fie mai rezervat pina va primi ceva scris. Functiile noastre sint ca nisipurile miscatoare si nu se stie niciodata ce se poate intimpla. Asteptam ceva oficial“, a spus prefectul de Gorj.

Daca Eugen Vilceanu va ramine in functie, cel care va avea de pierdut va fi Marius Vlaicu, care se pregatea sa se instaleze pe scaunul de subprefect. Din acest motiv, Vlaicu a fost retras de pe listele PSD pentru Consiliul Judetean Gorj, iar, daca nu va deveni subprefect, risca sa ramina fara un scaun caldut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS