14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIordanescu invoca indisponibilitatile din lot

Iordanescu invoca indisponibilitatile din lot

Cunoscut ca un tehnician care tine la rezultate, chiar daca Romania disputa meciuri amicale, unele care nici nu figureaza in calendarul FIFA, sau, mai mult, care nu conteaza in palmares, Anghel Iordanescu are motive serioase sa se teama de jocul cu Irlanda.

Generalul se confrunta cu foarte multe probleme de efectiv, el precizind ca nu este prea optimist in privinta intilnirii de la Dublin. „Erau stiute problemele lui Cristian Chivu, Daniel Pancu, Nicolae Mitea si Adrian Mutu, toti accidentati. Ne-am confruntat si cu probleme de cluburi, care nu le-au dat drumul la convocare jucatorilor Flavius Stoican, Razvan Rat, Florin Cernat si Marius Niculae. Cosmin Contra, Adrian llie si Alin Stoica au situatii speciale, incearca sa-si rezolve treburile cu echipa pentru noul sezon. De asemenea, Florentin Petre s-a accidentat la Timisoara, iar Gabriel Caramarin are si el necazuri. Am avut multe dureri de cap pina sa ajung la un lot de 20“, a comentat Iordanescu.

Antrenorul reprezentativei Romaniei a mentionat ca atacantul Marius Niculae si-ar fi dorit sa se prezinte la reunire, dar se afla in turneu in SUA cu Sporting Lisabona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS